Primăria Albești organizează petrecerea "Fiii Satului"

427
Primăria Albești organizează petrecerea

Articole de la același autor

La fel ca și în anii trecuți, primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, și consilierii locali organizează, duminică, sărbătoarea "Fiii satului Albești".


Acțiunea face parte din seria evenimentelor dedicate Zilei comunei Albești care a început încă de ieri cu diverse activități școlare și se va finaliza pe 21 Mai, atunci când este hramul bisericii din localitate. 


"În acest an, sărbătoarea Fiii Satului va avea loc duminică, 18 mai. În această zi vor avea loc tradiționalele lupte tătărești, dar și un frumos spectacol așteptat cu drag de toți locuitorii și nu numai. Evenimentul va fi organizat pe Valea Albeștiului și sunt invitați toți cei care iubesc comuna noastră", a declarat pri-marul comunei Albești, Gheorghe Moldovan. 


El a mai spus că, pe scena special amenajată vor urca trupa de muzică etno și populară "Ne-muritorii", so-listul Ionuț Ga-lani și ansam-blul de dansuri grecești "Asteria", interpretul de muzică popu-lară Gelu Voicu, Ansamblul "Plai de dor" Albești, Ansamblul "Plai de dor Junior", formația "Trupa Mea" și "Frații Radu". 


În zona evenimentului va fi amenajat un parc de distracții cu trambuline gonflabile, mai multe jocuri roata norocului, dar și terase cu mici, fripturi, bere, vin, sucuri și vată de zahăr. 


De la eveniment nu vor lipsi nici standurile cu suveniruri. Petrecerea va începe în jurul orei 12.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9151 secunde