Primarul din Mircea Vodă, Dumitru Dedu, dă startul distracției de "Ziua comunei"

393
Primarul din Mircea Vodă, Dumitru Dedu, dă startul distracției de

Articole de la același autor

Ziua de sâmbătă, 17 mai, este o zi cu rezonanță pentru locuitorii comunei Mircea Vodă, deoarece primarul Dumitru Dedu și consilierii locali ai comunei Mircea Vodă organizează evenimentul intitulat "Ziua Comunei Mircea Vodă". 


Manifestarea de anul acesta este una aniversară, întrucât sărbătoarea a ajuns la cea de-a zecea ediție. 


Așteptat cu nerăbdare de comunitatea din Mircea Vodă, evenimentul va debuta sâmbătă, 17 mai 2014, ora 12.30, cu deja tradiționala defilare cu fanfara. Traseul este unul bine stabilit, plecarea având loc din fața Primăriei Mircea Vodă, destinația fiind baza sportivă a comunei din localitatea Mircea Vodă, locul în care se va desfășura spectacolul pus la cale cu atenție de organizatori. 


La ceas aniversar, edilii comunei Mircea Vodă îi vor premia pe cei mai merituoși cetățeni ai comunității. Așa se face că vor fi oferite premii elevilor - de la cele două școli din comună - cu cele mai bune rezultate la învățătură în anul școlar 2013 - 2014, dar și celor care au obținut rezultate deosebite la olimpiade. Și pentru că autoritățile locale pun preț pe activitățile sportive pe care le întreprind copiii și tinerii, vor primi premii membrii clubului de taekwondo care au obținut medalii la competițiile la care au participat în anii 2013 și 2014, cea mai bună echipă de fotbal, cel mai bun fotbalist, cea mai bună echipă de handbal - fete, dar și cea mai bună practicantă a acestui sport și nu în ultimul rând alergătorii care s-au înscris la cros și au câștigat concursul. 


Nu au fost uitați de autoritățile locale nici cei mai de seamă gospodari ai satelor care alcătuiesc comuna Mircea Vodă, care vor fi premiați pentru cele mai frumoase gospodării. Totodată, șapte cupluri longevive vor urca pe scenă pentru a împărtăși secretele unei căsnicii de durată și pentru a fi răsplătite cu premii. 


După festivitatea de premiere, echipa de taekwondo va oferi publicului prezent o demonstrație. Copiii talentați ai comunei îi vor încânta și ei pe spectatori cu un program artistic ales. Publicul va fi invitat apoi să danseze alături de Ansamblul Doina Dobrogei. 
Începând cu ora 15.00, artiști consacrați vor anima petrecerea câmpenească. Momentele artistice pregătite de organizatori au fost atent alese, astfel încât să acopere o gamă cât mai largă și variată de preferințe. Vor urca pe scenă Taraful "Nicu Spătaru", Alexandru Jidveianu, Iulia Pușchilă, Georgiana, Adi de la Vâlcea, Constantin Enceanu, Gelu Voicu alături de taraful său, și - nu în ultimul rând - Aurel Moldoveanu. Spectacolul va fi presărat și cu momente surpriză. 


Sărbătoarea câmpenească se va încheia mult după apusul soarelui, când organizatorii au pregătit o lansare de lampioane, dar și un frumos foc de artificii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3053 secunde