"Sfatul bătrânilor" din Mihail Kogălniceanu se întâlnește cu primarul Ancuța Belu

129

Articole de la același autor

În urmă cu sute de ani, comunitățile locale apelau la înțelepciunea bătrânilor pentru rezolvarea unor probleme. Anii au trecut, societatea a evoluat, bătrânii au fost uitați, nu însă și în comuna Mihail Kogălniceanu, acolo unde primarul Ancuța Daniela Belu consideră că bătrânii au rol foarte important în ceea ce privește dezvoltarea comunității. Mergând pe această idee, în 5 iunie 2013, primarul Ancuța Daniela Belu a reînființat "Sfatul Bătrânilor", în aceeași zi având loc și prima întâlnire. 


Și cum tradiția trebuie păstrată, joi  17 Aprilie  2014, începând cu ora 16.00, în incinta sediului primăriei va avea loc a patra întâlnire a "Sfatului Bătrânilor" din Mihail Kogălniceanu. La această a patra ședință de lucru, reprezentanții administrației publice locale vor prezenta realizările celor trei luni scurse de la prima întâlnire într-un raport de activitate. 


"Bătrânii sunt un izvor nesecat de informații, sunt purtătorii de cuvânt ai comunității, căci ei pot transmite mesajul lor către trei generații: persoanelor de vârsta lor, copiilor și nepoților lor. Pentru aceasta  sperăm ca și această întâlnire să se bucure cel puțin de același succes ca celelalte ședințe, iar bătrânii comunei să răspundă prezent într-un număr cât mai mare", a declarat primarul Ancuța Daniela Belu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9533 secunde