SUA trimit noi trupe de militari

175 de pușcași marini vor ajunge la baza militară Kogălniceanu

1010
1
175 de pușcași marini vor ajunge la baza militară Kogălniceanu - fondsuatrimitepuscasimarini-1396547394.jpg

Articole de la același autor

După ce, în urmă cu câteva zile, SUA a cerut sprijin României pentru a trimite alți 600 de militari în baza militară Mihail Kogălniceanu, iată că noi informații încep să iasă la iveală. Astfel, se pare că 175 de pușcași marini vor veni în județul nostru, ca răspuns al Statelor Unite față de tensiunile generate de anexarea peninsulei Crimeea de către Rusia. 


La baza militară Mihail Kogălniceanu sunt deja staționați 265 de pușcași marini. Militarii desfășoară antrenamente și alte exerciții pentru a ajuta la dezvoltarea capacităților militare ale partenerilor din regiune. Programul din care fac parte soldații americani sosiți în România la Mihail Kogălniceanu poartă denumirea de "Black Sea Rotational Force". Baza din apropierea Constanței a devenit un nod de transport pentru echipamentele și soldații americani care se reîntorc în Afganistan. Cei 175 de pușcași marini care vor fi trimiși la Constanța vor fi atașați unității de infanterie marină denumită "Special Purpose Marine Air-Ground Task Force Crises Response (SP MAGTF-CR)", care a fost creată în urma atacului asupra consulatului SUA din Benghazi, Libia.


Purtătorul de cuvânt al Pentagonului a precizat că "decizia de a trimite 175 de pușcași marini la baza militară Mihail Kogălniceanu, situată în România în apropiere de orașul-port Constanța de la Marea Neagră, a fost luată înainte ca Rusia să preia controlul peninsulei ucrainene Crimeea". 


Comentează știrea

Comunistu'
4 aprilie 2014
Si.....???

Si cu astia 175 de puscasi marini in plus, o sa avem o pavaza "beton" , daca ataca rusii??!! Adica , 440 de militari americani, obositi din Afganistan o sa bage spaima-n rusi si astia n-o sa mai aiba curaj sa mai ciordesca ceva , daca asa vrea Putin??!! De rasul curcilor.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Armata - o școală altfel
Pagina a fost generata in 1.6841 secunde