Cine sunt "pieile roșii" ale Constanței

378
Cine sunt

Articole de la același autor

Centrul de Instruire, Simulare și Evaluare al Forțelor Navale (CISE) a fost înființat la data de 1 iunie 2007, ca urmare a angajamentelor asumate de țara noastră prin aderarea la NATO, privitoare la creșterea nivelului de instruire și interoperabilitate a structurilor militare românești cu cele din Alianță. 
Până în anul 2010, militarii centrului au participat la programe de pregătire în alte centre similare ale partenerilor, în urma cărora aceștia au obținut certificarea NATO Instructor - Evaluator MAREVAL, pentru fiecare domeniu de evaluare. În perioada 2007-2009, personalul specializat în domeniul simulării constructive și instructorii americani ai CUBIC/România au introdus și validat softul de simulare JCATS pe stațiile de lucru ale CISE. 
Cunoscuți acum ca "pieile roșii" din Forțele Navale, datorită echipamentului de protecție de culoare roșie pe care îl poartă, specialiștii centrului asigură instruirea operațională prin simulare, evaluează și certifică structurile din Forțele Navale pentru participarea la misiuni naționale, NATO sau UE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Eveniment : USS Truxtun a părăsit Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.4408 secunde