Primarul Ancuța Belu îi premiază pe sportivii de la arte marțiale

87

Articole de la același autor

La sediul Primăriei comunei Mihail Kogălniceanu va avea loc, joi, premierea sportivilor care au obținut certificatele de grad pentru centura neagră în sesiunea de vară de la Sovata la Cursul de perfecționare antrenori, instructori sau arbitri 2013 și care au cucerit Trofeul "Cupa României la Speed Kick si Kyokpa" competiție desfășurată la Brașov în perioada 25-27 octombrie. Certificatele de grad se eliberează de o singură instituție în toată lumea și anume, Academia de Taekwondo din Seul - Coreea de Sud. Odată cu aceste certificate se eliberează și "belt cardurile" pe care sportivii le prezintă la înscrierea în concursuri internaționale.

Examenul susținut de sportivi a constat în următoarele probe: tehnici de bază în execuție cu mâinile și picioarele, luptă imaginară în situații impuse, luptă sportivă în lumina Regulamentului Olimpic Taekwondo, autoapărare, rezistență fizică în condiții de stres.

"Sportivii au beneficiat și vor beneficia în continuare de sprijinul administrației publice locale. Am dori să avem cât mai mulți locuitori din comună care să obțină astfel de performanțe. Trebuie să ne mândrim cu acești sportivi și să-i sprijinim ori de câte ori vor avea nevoie", a spus primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Sportivii care vor fi premiați sunt antrenorul Laurențiu Palangă, Leonard Matară, Alexandru Carare, Bogdan Buzica, Irina Marin, Bianca Agache, Iulia Istrate și Georgiana Pavel. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3619 secunde