Când și unde îți faci operații de mărire a sânilor sau injecții cu botox

1137
3
Când și unde îți faci operații de mărire a sânilor sau injecții cu botox - bb-1383688970.jpg

Articole de la același autor

"Frumusețea este ca o carte de vizită", spun esteticienii, iar această idee este îmbrățișată de tot mai multe femei, adepte ale frumosului. La acest capitol, Constanța dispune atât de potențial uman, cât și medical, având în vedere că pe piață există clinici care oferă servicii extrem de ofertante, la care apelează acestea.

Chirurgia estetică începe să câștige din ce în ce mai mult teren pe piața din România, iar acest lucru este confirmat și de specialiștii din domeniu. Fie că este vorba despre intervenții minim invazive, fie că este vorba despre operații complexe, de remodelare corporală, toate sunt cerute și apreciate deopotrivă de femeile care simt nevoia unei schimbări fizice.


Constanța se înscrie cu succes pe lista orașelor în care clinicile de chirurgie estetică și plastică oferă cele mai moderne servicii de acest gen. 


"Fiecare schimbare din viața unei femei este binevenită, atâta vreme cât aceasta rămâne cu picioarele pe pământ. De aceea, noi am dezvoltat o serie de servicii de chirurgie estetică în cadrul clinicii care acoperă toate cerințele de pe piață. De altfel, chirurgia estetică este o intervenție de tip cosmetic ce asigură înfrumusețarea din toate punctele de ve-dere. Ne bucură faptul că adresabilitatea față de acest domeniu este în creștere și că femeile îndrăznesc să facă acest pas.

Acoperim de la servicii neinvazive, pentru care utilizăm aparate de remodelare corporală, continuăm cu intervenții minim invazive, de tipul injectărilor cu botox și acid hialuronic și putem ajunge la intervenții de tipul implanturilor mamare, a liposucțiilor sau lipoaspirație. Pentru fiecare dintre aceste proceduri, utilizăm substanțe și aparatură de top, fapt pentru care pacientele noastre trebuie să știe că nu facem rabat la calitate", a explicat dr. Bogdan Caraban, chirurg estetician în cadrul Clinicii de chirurgie estetică și remodelare corporală Diantus din Constanța.

Sânii… la putere! 


Printre cele mai cerute intervenții ale constănțencelor, se numără implanturile cu silicon și injecțiile cu botox, explică specialistul. De altfel, acesta spune că această intervenție nu mai este de mult o noutate, având în vedere că prima operație de implant mamar a apărut în urmă cu zeci de ani. 


"Implantul mamar a apărut în urmă cu 50 de ani, iar în tot acest timp, tehnologia s-a modificat pozitiv, s-a modernizat extrem de mult. Ceea ce este foarte important este faptul că s-au făcut o serie de studii care exclud legătura dintre implant și cancerul mamar și mi se pare foarte important de demitizat această idee. Mai mult, dacă o pacientă apelează la servicii avizate și la produse de calitate, complicațiile se exclud din start", mai spun medicul.

Chirurgia genitală câștigă teren 


Deși ușor mai "timidă", chirurgia genitală a început să fie cerută și de constănțence. Tratată însă cu la fel de multă atenție, ea reușește să mulțumească pacientele care o cer. 


"Chirurgia genitală a început să cunoască o dezvoltare mult mai mare în ultimii ani, deși piața nu este la fel de puternică precum în străinătate. Din aceasta face parte și labioplastia, o intervenție la care apelează și constănțencele. Este o intervenție de scurtă durată, care este realizată în maximum 45 de minute, pacienta suportă spitalizarea de zi și poate pleca acasă pe picioarele ei. Ce este de menționat însă vizavi de această intervenție este că ne alegem foarte bine pacientele. Cu fiecare dintre acestea discutăm pre-operator pentru a înțelege motivația fiecăreia și pentru a le explica ce presupune operația. De altfel, le explicăm tuturor că operațiile estetice înfrumusețează aspectul fizic, dar nu schimbă radical viața și atunci le pregătim și din punct de vedere psihologic", completează medicul. 


Comentează știrea

noni
6 noiembrie 2013
Reclama

I-ati facut o labioplastie, pe bani, acestei clinici... Dar nu e nici prima, nici ultima. Vreau sa citesc reportaje, nu reclame, REPORTAJE !!!

AFACEREA TA
6 noiembrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

Ileana
12 noiembrie 2013
Breastfast

Pentru marirea sanilor ca si metoda alternativa, la operatiile dureroase si inestetice exista suplimentele alcatuite din plante. Dezavantajul lor e ca trebuie sa fie luate pe o durata mai indelungata pentru a-si face efectele. In momentul de fata eu nu stiu ce sa aleg intre Breastfast si XXl Bust, dar daca cineva a folosit unul dintre ele m-ar putea ajuta cu orice fel de feed back!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Recuperarea după transplantul mamar
Pagina a fost generata in 0.646 secunde