Primarul Ancuța Belu va face echipă cu viceprimarul Ion Scupra de la PP-DD

1094
Primarul Ancuța Belu va face echipă cu viceprimarul Ion Scupra de la PP-DD - beluancuta-1341148775.jpg
Ședința de constituire a Consiliului Local al comunei Mihail Kogălniceanu ales în urma scrutinului din 10 iunie 2012 pentru mandatul 2012-2016 a avut loc sâmbătă. Tot în cadrul acestei ședințe, noul primar al localității, liberala Ancuța Daniela Belu a depus jurământul.

Întâlnirea a debutat cu validarea mandatelor celor 17 consilieri locali. În urma alegerilor din 10 iunie, PNL a obținut șapte mandate, PSD tot șapte mandate, PP-DD două mandate iar PDL un mandat.

Rând pe rând, consilierii au depus jurământul de credință față de locuitori, după care a fost ales viceprimarul comunei.

În comuna Mihail Kogălniceanu nu a fost încheiat protocol USL, motiv pentru care la alegerile locale, atât liberalii cât și social-democrații au avut candidați separați.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile au existat discuții între cele două formațiuni pentru ca viceprimarul comunei să fie de la PSD.

Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat la ședința de sâmbătă, cei de la PSD nedorind să nominalizeze un candidat propriu pentru funcția de viceprimar.

În aceste condiții, au existat două propuneri pentru cei de la Partidul Poporului- Dan Diaconescu (PP-DD). Mai exact, au fost propuși pentru mandatul de viceprimar atât Ion Scupra, cât și Iulian Boldea. Totodată, liberalii au făcut și ei o propunere în persoana lui Gheorghe Caracostea.

În urma voturilor acordate, noul vicerpimar al comunei a fost ales Ion Scupra de la PP-DD.

Reamintim că la alegerile din 10 iunie, pentru funcția de primar al comunei Mihail Kogălniceanu au fost patru candidați. Mai exact, Ion Scupra de la PP-DD, Valer Iosif Mureșan (PSD), Ștefan Traian Dinu (PRM) și Ancuța Daniela Belu (PNL).

În urma voturilor valabil exprimate, noul mandat de primar a fost câștigat de liberala Ancuța Daniela Belu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2884 secunde