Gheorghe Dragomir:

"Primarul Cristian Radu se va înscrie, până în vară, în PNL"

630
1
Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir și senatorul liberal Puiu Hașotti, au organizat, vineri, o conferință de presă la sediul partidului din Constanța. 

Cei doi au vorbit despre activitatea pe care au avut-o în Parlament, în ultima perioadă, dar și despre proiectele de viitor.

În acest context, senatorul Puiu Hașotti a declarat că regionalizarea trebuie, neapărat, făcută, unul dintre motive fiind atragerea fondurilor europene într-un ritm mult mai bun ca cel de până acum.

"Sunt orgolii locale ce vor duce la mari dificultăți. Regionalizarea trebuie să se întâmple. Avem foarte multe primării. Poate stabilim un barem și găsim o soluție. Trebuie unificate, astfel vom avea altă infrastructură. Trebuie să precizez, ca o părere personală, că nu accept o autonomie pe criterii etnice. O astfel de autonomie nu trebuie să existe", a declarat Hașotti.

În altă ordine de idei, senatorul PNL Puiu Hașotti a ironizat alegerile care urmează să aibă loc în PDL, el declarând că simpla candidatură a Monicăi Macovei arată în ce hal a ajuns PDL.

"Dacă un procuror ceaușist vrea să reformeze un partid după 23 de ani, înseamnă că PDL chiar a ajuns rău", a spus Puiu Hașotti.

La rândul său, deputatul Gheorghe Dragomir a spus, referitor la alegerile din PDL, că jocul este făcut pentru Traian Băsescu care se va întoarce în politică, după cum a anunțat de curând.

Legat de acest subiect, el a explicat și un scenariu pe care-l prevede.

"Prevăd că Gheorghe Falcă care o să-și depună și el candidatura pentru președinția partidului, în cele din urmă o să se retragă în favoarea Elenei Udrea. Ei pregătesc partidul pentru Traian Băsescu. Vor orice, numai Vasile Blaga să nu ajungă președinte. Macovei nu are nicio șansă. Tot jocul este pregătit pentru revenirea lui Băsescu", a spus Dragomir.

În altă ordine de idei, revenind pe plan local, liberalii spun că, undeva la sfârșitul acestui an, începutul anului viitor, vor fi alegeri în toate filialele din județul Constanța, după care va urma o Conferință Județeană a PNL Constanța.

Totodată, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a mai spus că vrea să se ocupe în mod special de organizația de la Năvodari. Potrivit lui Dragomir, la PNL Năvodari lucrurile nu prea funcționează așa cum ar trebui, motiv pentru care își dorește foarte mult să consolideze organizația de acolo. El a precizat că, în prezent, președinte al PNL Năvodari este Jean Paul Tucan.

Pe de altă parte, tot Gheorghe Dragomir a menționat că edilul Mangaliei, Cristian Radu, este un bun primar și că, în momentul în care va deveni liberal cu carnet de partid, va fi cooptat în Biroul Județean.

"Cristian Radu se va înscrie, până în vară, în PNL. Este un primar bun, un câștig pentru Mangalia. Mi-l doresc în Biroul Județean pentru că este un om de ispravă. El a mai fost în PNL", a afirmat Gheorghe Dragomir.

Comentează știrea

Miruna
2 martie 2013
C. Radu,asteapta macar pana pleaca jegurile gen hashoti din pnl ,sa ti strici cariera de tanar.eu una daca as fi in locul tau mi-as vedea de treaba , ca faci treaba buna..cel putin in comparatie cu leguma din cta ..si nu intra in nici

eu una daca as fi in locul tau mi-as vedea de treaba , ca faci treaba buna..cel putin in comparatie cu leguma din cta ..si nu intra in niciun partid!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4696 secunde