Primăria acordă tabere gratuite pentru elevii merituoși din Mangalia

434
Primăria acordă tabere gratuite pentru elevii merituoși din Mangalia - primariamangalia5-1361804230.jpg
Consilierii locali din municipiul Mangalia, reuniți în cadrul unei ședințe ordinare, au dezbătut și adoptat mai multe proiecte de hotărâre cu caracter social. 

Unul dintre proiectele aprobate se referă la reducerea impozitului pe clădire, pentru cetățenii care au executat lucrări de reabilitare termică, pe cheltuială proprie. Cei care doresc să beneficieze de această măsură a CL trebuie să întocmească și să depună la sediul Primăriei o documentație specifică. 

Consilierii locali din Mangalia au mai aprobat proiectul privind acordarea subvenției la transportul public.

Potrivit edilului Cristian Radu, 140 de copii ce provin din familii defavorizate și care locuiesc în zonele îndepărtate ale orașului beneficiază de transport gratuit pentru a frecventa cursurile școlare. De asemenea, copiii cu nevoi speciale sunt zilnic transportați către unitățile școlare cu regim special din Constanța. Un alt document de pe ordinea de zi inițiat de primarul Mangaliei și adoptat de consilierii locali vizează taberele pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură. 

În acest sens, primii trei elevi cu rezultate deosebite din clasele V-XI vor beneficia de o vacanță gratuită, din partea municipalității, drept recompensă pentru meritele lor. 

În cadrul aceleiași ședințe s-a mai aprobat modificarea regulamentului de transport în regim de taxi. În acest sens, s-a stabilit un tarif maximal de 3,5 lei/km pentru taximetriștii care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4009 secunde