Primarul din Castelu, Nicolae Anghel, va lua mâine o decizie în privința carierei politice

358
Primarul din Castelu, Nicolae Anghel, va lua mâine o decizie în privința carierei politice - primaranghelnicolaegf56-1355669412.jpg
Răsturnare de situație în cazul primarului comunei Castelu, Nicolae Anghel. Dumitru Moflic, bărbatul care făcuse plângere penală pe numele edilului care din această cauză primise aviz negativ de a mai candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, și-a retras acțiunea din instanță.

Mai, exact, Moflic formulase o acțiune în justiție pe motiv că nu i-a fost atribuit titlul de proprietate asupra celor șase hectare de teren pe care le deține. Din cauza acestei plângeri, în luna octombrie, Comisia de Etică din cadrul PDL, cunoscută și sub numele de "Comisia Macovei" deciseseră respingerea candidaturii pentru funcția de deputat a lui Nicolae Anghel.

Deși ar fi avut posibilitatea să candideze în continuare, decizia comisiei fiind una de recomandare pentru șefii PDL, Nicolae Anghel a luat atunci decizia de a renunța la candidatura pentru parlamentare în Colegiul 2 din județul Constanța.

Alegerile au trecut, iar timpul a dovedit că edilul nu era vinovat. Concret, plângerea formulată pe numele primarului a fost doar o decizie de moment a unei persoane care dorea să intre în posesia titlului de proprietate, lucru care se rezolvase, dar dosarul rămăsese înregistrat pe site-ul instanței, după care s-au ghidat cei de la Comisia de Etică.

"Mi-am retras candidatura pentru Parlamentul României, deși eram conștient că nu eram vinovat, dar, pentru faptul ca am primit vot negativ din partea Comisiei de Etică, din partid, am ținut cont de această decizie, și am hotărât în consecință. Dovadă că am fost nevinovat în legătură cu acuzațiile domnului Moflic Dumitru este adresa din data de 14.11.2012 prin care își retrage plângerea din procesul aflat pe rol. Decizia mea în această campanie a fost . În privința alegerilor care s-au încheiat am luat act de rezultatul alegerilor în ceea ce privește PDL, iar luni (n.r. astăzi) voi lua o decizie în ceea ce privește cariera mea politică", a spus primarul Nicolae Anghel care este și prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PDL Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ședință ordinară la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.489 secunde