Nicolae Anghel renunță la candidatura pentru Colegiul 2 Camera Deputaților

353
1
Nicolae Anghel renunță la candidatura pentru Colegiul 2 Camera Deputaților - primaranghelnicolaegf56-1351257912.jpg

  Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, propus la candidatura de deputat in Colegiul 2 din partea ARD a făcut câteva precizări vizavi de faptul că cei din Comisia de Etică, cunoscută și sub numele de "Comisia Macovei" deciseseră respingerea candidaturii și a transmis un comunicat de presă pe care îl redăm în întregime:


"Luând act de avizul negativ al Comisiei de Etică a Aliantei Romania Dreapta, precizez: Pe rolul Curții de Apel Constanta, Sectia II –a civilă de contencios administrativ și fiscal se află Dosarul instanța nr. 958/36/2012, reclamant Anghel Nicolae, pârât: Agentia Nationala de Integritate, având ca obiect: suspendare și anulare Raport de evaluare nr. 32813/G/II din 03.07.2012. În fapt prin Hotărârea Consisiului Local nr. 81 din 13.07.2007 am fost desemnat să reprezint primăria, respectiv Consiliul Local al Comunei Castelu, în cadrul Adunării Generale  a acționarilor -  S.C. RAJA S.A. Constanța, calitate pe care am deținut-o până la data de 21.12.2011, când prin Hotărârea Consiliului Local nr. 134 din 21.12.2011, a fost abrogat art. 3 din Hotărârea Consiliului Local nr. 81 din 13.07.2007. Menționez că din toți primarii care reprezentau U.A.T. – urile din județul Constanta în  A.G.A. – S.C. RAJA doar șase primari (aparținând P.D.L.): Castelu, Poarta Alba, Valu lui Traian, Albești, Costinești și 23 August au avut sesizare de incompatibilitate făcută la A.N.I. de președintele Consiliului Județean Constanța.

Referitor la dosarul penal nr. 2418/256/2012, aflat pe rolul Judecătoriei Medgidia, parte vătămată Moflic Dumitru și pârât Anghel Nicolae, pentru fond – abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, precizez că prin sentința civilă nr. 2007/C din 05.10.2007 a Judecătoriei Medgidia, Comisia Locală de Fond Funciar Castelu a fost obligată să  îl pună în posesie pe reclamant cu suprafața de 6 ha,  teren arabil. S-au facut demersurile necesare în Comisia Locală de Fond Funciar și prin Procesul Verbal nr. 57 din 26.06.2008 a fost pus în posesie cu suprafața mai sus menționată.

Documentația a fost înaintată spre soluționare Comisiei Județene de Fond Funciar Constanța în vederea eliberării titlului de proprietate care a fost emis la data de 13.06.2012, titlu de proprietate înmanat reclamantului. Consider ca acțiunea reclamantului îndreptată asupra subsemnatului este nefondată deoarece principalii factori care au dus la întarzierea emiterii titlului de proprietate au fost: Comisia Județeana de Fond Funciar Constanța și Secretarul comunei ( și al Comisiei Locale de Fond Funciar) care, deși avea atribuții de serviciu privind ținerea evidenței dosarelor aflate pe rolul Instanțelor de Judecată și al lucrărilor de secretariat pentru Comisia de Fond Funciar, nu a făcut demersurile legale pentru întocmirea documentației și transmiterea acesteia către Comisia Județeana de Fond Funciar în vederea eliberării titlului de proprietate, fiind sancționată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța prin aplicarea unei sancțiuni cu caracter administrative în dosar nr. 1013/P/2008.

Ținând cont de faptul că am avut o poziție de echilibru și verticalitate, am ținut la respectarea doctrinei și principiilor politicii de dreapta din anul 1996  până în prezent, fapt ce m-a propulsat în vârful politicii județului Constanța, în funcția de prim-vicepreședinte al P.D.L. Constanța, nedorind să aduc prejudicii partidului și Alianței din care fac parte – care se vor a fi altceva decât adversarii săi politici, am luat decizia de a-mi retrage candidatura de Deputat în Colegiul Uninominal pentru alegerea Camerei Deputaților nr. 2 Constanța.


Deși mă consider nevinovat, respect decizia Comisiei de Etică a Alianței România Dreaptă, mulțumesc Biroului Permanent Național și Biroului Permanent Județean Constanta care mi-au acordat toată încrederea și sprijinul necesar fiind în continuare alături de colegii mei în campania electorală care urmează", se spune în comunicatul de presă.


Comentează știrea

alegator colegiul 2
26 octombrie 2012
...

Plesca nu are nicio sansa! Niki te-au lucrat ai tai! PDL nu are nevoie de dusmani, se regasesc printre ei ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4079 secunde