Jucătorii FC Farul au fost amendați și puși să jure cu mâna pe Biblie că nu au făcut blat cu Dinamo!

513
1
Jucătorii FC Farul au fost amendați și puși să jure cu mâna pe Biblie că nu au făcut blat cu Dinamo! - cristimunteanu3-1351258288.jpg

Articole de la același autor

În urma eșecului rușinos de miercuri, cu Dinamo II, în care FC Farul a pierdut cu 0-4, conducerea clubului a decis să amendeze tot lotul cu 4.000 lei, iar astăzi, la antrenamentul de dimineață, jucătorii au fost nevoiți să jure cu mâna pe Biblie că nu au făcut blat!


"Ca să eliminăm orice suspiciune, țoți jucătorii au jurat cu mâna pe Biblie că și-au apărat șansele corect, că n-au jucat împotriva echipei lor. A fost o discuție clară, clubul nu a obligat pe nimeni. Este un lucru sfânt. Nimeni nu cred că se poate juca cu așa ceva. Nu a fost o glumă. Cei care au jurat strâmb, dacă este vreunul dintre ei, este păcatul lor. Noi vrem să lucrăm cu jucători de caracter, cu oameni curați și chiar dacă pierdem de o asemenea manieră, să pierdem prin neimplicarea noastră sportivă, dar nu prin alte mijloace. Eu am încredere că acești jucători sunt curați", a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, vicepreședintele FC Farul, Cristi Munteanu.


Comentează știrea

unu
26 octombrie 2012
vai de capul nostru

spalati i voi si cu aghiasma, asa sunt ei prosti tot degeaba puteti sa ii duceti si in pelerinaje la Sf.Moaste ca tot prosti ramana, sa se duca sa ne lase sa si faca alta meserie ca sunt barbati in toata firea...cu fotbalul nu au nici o treaba !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5314 secunde