Conflictul Alin Artimon - Valentin Porumbel intră într-o nouă fază

Antrenorul FC Farul nu se lasă: "Mergem la judecată!"

444
Antrenorul FC Farul nu se lasă:

Articole de la același autor

Antrenorul FC Farul, Alin Artimon, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că îl va acționa în instanță pe arbitrul de rezervă al partidei cu Dunărea Galați, Valentin Porumbel. Tehnicianul este convins că i s-a făcut o nedreptate și afirmă că are probe care să-i dovedească nevinovăția. 

Alin Artimon consideră că suspendarea de nouă etape pe care a primit-o după meciul cu Dunărea este exagerată, în condițiile în care nu l-a bruscat pe arbitrul pârâcios, și doar i-a spus "vreo două vorbe".

"Suspendarea pentru nouă etape este o decizie enervant de exagerată. Este un șir de întâmplări nefericite pentru noi, dar n-am avut nicio reacție la cei trei oficiali. Disputa a fost cu arbitrul de rezervă, căruia i-am spus: «Uite, omul acela de sus bagă 30 de miliarde pe an, iar voi, cu o decizie, vă bateți joc de banii lui». Am fost trimis în tribună, m-am dus. Într-adevăr, am zis și de mama dumnealui ceva, recunosc, n-am ascuns acest lucru nicio secundă, dar de aici până la a brusca un oficial e o distanță mare. Ghinionul lui este că a fost filmată toată transmisia și, în funcție de ce decizie se va lua săptămâna viitoare, nu glumesc când spun că îl voi acționa în judecată. Eu trebuie să plătesc în total 9.000 de lei, ținând cont și de cealaltă amendă, pe care mi-am asumat-o în întregime. Urmează ca imaginea mea să sufere, stând atâta timp în tribune și, de asemenea, relația mea cu cei care conduc clubul se va deteriora, pentru că, până la urmă, n-au angajat un antrenor care să stea în tribune. Așadar, dânsul trebuie să dovedească ceea ce a spus. Dacă nu, eu pot dovedi. Veți vedea că nu îl iert", a afirmat antrenorul.

"Vrem să câștigăm următoarele două meciuri"

Pentru FC Farul, următoarele două meciuri, de astăzi, cu Dinamo II (ora 15.00, la București), și de sâmbătă, cu ACS Buftea, sunt extrem de importante.

"Am avut 10 zile în care am muncit, sperăm noi că bine. Jocurile ne vor demonstra dacă a fost constructivă această pauză. Pentru meciul cu Dinamo II, nu avem niciun accidentat. Dinamo II are jucători foarte buni, precum Cristea, Scarlatache, Scutaru, Bălgrădean, Filip, Roman. Noi ne-am fixat un număr de puncte și sperăm să-l putem realiza. Obiectivul întregului grup pentru următoarele două jocuri este maximum de puncte", a afirmat Artimon.

Și jucătorii Farului sunt dornici de o victorie și spun că, deși Dinamo este un club cu renume, până în prezent echipa a doua nu a acumulat niciun punct și nu va fi atât de greu de învins.

"Am puține emoții, deși Dinamo este un club cu renume. Ne așteptăm la un meci greu, dar din care sperăm să ieșim învingători", a declarat Robert Băjan, jucător al FC Farul.

"Ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta. Avem nevoie de cele trei puncte. Până acum, Dinamo II nu a acumulat niciun punct și sperăm să rămână așa și după meciul cu noi", a ținut să precizeze un alt fotbalist al Farului, Petre Ivanovici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.595 secunde