Ședință astăzi la FC Farul! Conducătorii vor lua măsuri pentru dezastrul cu Dinamo II

471
1
Ședință astăzi la FC Farul! Conducătorii vor lua măsuri pentru dezastrul cu Dinamo II - conferintafarul11-1351152191.jpg

Catastrofa de la meciul cu Dinamo II, finalizat cu 4-0 în favoarea bucureștenilor, i-a stârnit pe conducătorii FC Farul să convoace staff-ul tehnic, astăzi, la stadionul "Farul", pentru a lua noi măsuri contra lotului.


"Ne vom întâlni la ora 13.00 la club, va fi o ședință între conducerea clubului și staff-ul tehnic. Deocamdată, trebuie să luăm o hotărâre și câteva decizii. Din start este exclusă demiterea antrenorului (n.r. - Alin Artimon). Vom face o analiză pentru că și noi, conducerea, avem o parte de vină, dar și staff-ul tehnic, însă nu mai fac ce am făcut data trecută. Am dat afară antrenorul (n.r. - Viorel Tănase) și am ales echipa. Am greșit undeva. Nu se poate să aducem golgheterii seriei, să fac eforturi să aduc jucători cu experiență și să pierd cu Dinamo la un asemenea scor. După nume, am cel mai bun lot. După joc, cea mai slabă echipă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Diaconescu.


Comentează știrea

Constantean
25 octombrie 2012
Cel mai bun lot?

Nu inteleg exprimarea lui Diaconescu. "dupa nume am cel mai bun lot". Care lot? In afara de Curca care a frecat banca lui Dinamo un sezon intreg cine mai este de valoare? Va spun eu nimeni. Mai bine fara nume ca Viitorul si cu o echipa care joaca impreuna. Cel mai bun din lotul Farului anul trecut a fost Patulea pe care il vedem ce greseli face la Iasi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2939 secunde