Primarul din Medgidia a felicitat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie

322
2
În prima zi din Săptămâna Mare, la Primăria Medgidia au fost sărbătorite cuplurile care în acest semestru au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Cele 28 de perechi au fost așteptate în sala de ședințe de primarul Marian Iordache care i-a felicitat și i-a premiat pe sărbătoriți. "Dumneavoastră ne oferiți un model de viață, pe care toți ar trebui să-l urmăm. Ați ajuns împreună la aniversarea a 50 de ani de la căsătorie, ani care poate nu au fost toți ușori, însă ați răzbit împreună și sunteți astăzi aici, să sărbătoriți trăinicia căsniciei. Vă doresc să fiți sănătoși în continuare și să vă bucurați de acești ani, alături de copii și de nepoți. La mulți ani!", le-a spus edilul.
După ce au primit diplomele, florile și premiile, cuplurile prezente în sală au ciocnit câte un pahar de șampanie cu primarul Marian Iordache.

Comentează știrea

livia
11 aprilie 2012
pinochio

De doua saptamani le tot felicita, cred ca Iordache nu mai are cu ce aparea in presa.

medgidian
11 aprilie 2012
iar felicita?

De 4 ani nu stie altceva decat sa felicite bietii batrani ca sa ceara votul. In loc sa creeze locuri de munca,el felicita bietii nostri bunici ca sa-i manevreze. Lasa-i in pace Iordache pe parintii si pe bunicii nostri,ca avem noi grija de ei daca avem locuri de munca in Medgidia.Lasa-i nu-i mai pacali cu o "cupa"(a se citi pahare de unica folosinta-daca nu le-a folosit de la alt eveniment), nu-i mai pacali ca le faci biserica la Orasul Nou. De ce nu le-ai facut pana acum? Ai bagat raca intre locuitorii de la Orasul Nou, care nu-si dau seama ca cei de la VS5,VS 6,VS7 care stau aproape de locatia unde ai ales sa "faci" biserica,vor fii deranjati zilnic deoarece nu este usor ca zilnic sa-ti treaca mortii pe sub geam.Daca voiai sa faci ceva pt. ei,facea-i in 4 ani si facea-i biserica in alta locatie. Esti un mincinos notoriu si bine-ti face Pintilie ca vine sa candideze.Eu vreau locuri de munca si vreau o comunitate unita pe care nici tu nici Pintilie nu ati facut-o cat ati guvernat amaratul asta de oras.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2424 secunde