Primarul Florin Mitroi dezminte că ar fi implicat în scandalul de la Bărăganu

1026

Articole de la același autor

Primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi, dezminte că ar fi implicat în scandalul privind acordarea unui împrumut distribuit în comuna Bărăganu, conform căruia, el ar fi acordat, Luminiței Nicuț și lui Valentin Barbu, 100.000 de euro pentru facilitarea încheierii de contracte de vânzare - cumpărare pentru terenurile din Bărăganu.

În acest sens, Primăria din Valu lui Traian menționează următoarele printr-un comunicat de presă:

"Cu privire la așa-zisul contract de împrumut distribuit în comuna Bărăganu, în noaptea de 29 aprilie, conform căruia domnul primar Florin Mitroi ar fi acordat doamnei Luminița Nicuț și domnului Barbu Valentin un împrumut de 100.000 de euro, în schimbul facilitării încheierii de contracte de vânzare cumpărare pentru terenurile din comună, facem următoarele precizări: CNP-ul, seria de buletin și adresa de domiciliu menționate pentru domnul Mitroi sunt false. Acest lucru poate fi verificat prin confruntarea cu orice act oficial semnat de acesta. Același lucru se poate observa și în ceea ce privește semnătura aplicată pe contractul de împrumut. Adresa menționată - str. Pescarilor nr. 17, Bl G 10, SC A, Ap. 2, nu există. Fiecare bloc din Constanța are un număr unic, iar G 10 se află pe Aleea Albatrosului, nu pe str. Pescarilor. Domnul Mitroi nu a avut niciodată domiciliul pe Constanța. Dacă acest lucru ar fi fost adevărat, el nu ar fi avut dreptul de a candida la funcția de primar al comunei Valu lui Traian. Domnul Mitroi a cunoscut-o pe doamna Nicuț în anul 2011, ca urmare a candidaturii la primărie depusă de aceasta. Prin natura funcției de vicepreședinte al BPJ al PDL Constanța, a susținut-o pe aceasta pe tot parcursul campaniei, dar fără a fi vorba de vreun împrumut.

Ca urmare a celor expuse mai sus, domnul Mitroi își exprimă dezacordul față de utilizarea de acte false pentru a denigra o persoană și este convins că acest lucru nu dovedește decât faptul că există persoane rivale Partidului Democrat Liberal ce sunt conștiente de influența lui, ca primar apreciat de cetățeni, asupra celor ce se vor prezenta la vot pe data de 1 mai. Acest comunicat de presă va fi urmat de un act de dezmințire emis de notariatul unde s-ar fi încheiat presupusul contract și de o plângere penală", se spune în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5442 secunde