HCM Constanța - CSM București 37-28, în Liga Națională de handbal masculin

Și-au "ciuruit" adversarii cu rezervele

677
Și-au

Articole de la același autor

Victorie fără pic de emoții pentru HCM Constanța: 37-28 cu CSM București, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a Ligii Naționale de handbal masculin, disputată sâmbătă dimineață, la Sala Sporturilor.

Preocupați probabil de grătare, foarte puțini suporteri au venit la sală pentru a asista la un meci pe care, chiar dacă l-ar juca de 50 de ori, HCM nu l-ar pierde niciodată. Cum adversara, CSM București, scăpată de grijile retrogradării, a venit pe litoral cu garda jos, spectacolul sportiv a fost unul agreabil.
Constănțenii au început în forță jocul, apărarea agresivă și paradele portarului Mihai Popescu fiind principalele atuuri ale formației antrenate de Ion Crăciun. La pauză, soarta întâlnirii era deja pecetluită: 20-9 pentru HCM.
La reluare, tehnicianul constănțean a efectuat modificări majore în echipă, scoțând titularii și intro-ducând jucători mai puțin folosiți până acum în campionat. Chiar și George Șelaru, a treia opțiune pentru postul de goal-keeper, a intrat între buturi, demonstrând că, în viitor, se poate miza pe serviciile sale. S-a terminat 37-28 în favoarea gazdelor, bucureștenii reușind să echilibreze cât de cât balanța pe final.
Pentru HCM, au marcat Sadoveac (8), Csepreghi (7), Irimescu, Sabou (câte 4), Buricea (3), Riganas, Angelovski, Schuch, Onyejekwe (câte 2), Stamate, Stavrositu și Criciotoiu (câte 1).
Cu titlul de campioană națională în buzunar, HCM Constanța se poate gândi deja la Cupa României, câștigarea trofeului fiind al doilea obiectiv stabilit de conducerea clubului.
vvv
Alte rezultate ale rundei: U Bucovina Suceava - HC Odorhei 30-26, Steaua București - UCM HC Caraș Severin 29-27, Dinamo Brașov - Poli Timișoara 27-28, Universitatea Cluj - HC Minaur Baia Mare 35-29. Partida CSM Oradea - Știința Bacău a fost amânată pentru data de 10 mai.
În clasament, HCM Constanța este lider incontestabil, cu 39 de puncte, campioana fiind urmată de HC Odorhei (33 p) și Bucovina Suceava (32 p).
Etapa viitoare (miercuri, 4 mai), HCM va întâlni, pe teren propriu, pe U Bucovina Suceava.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Sport : Câtă forță mai au "marinarii"?
Pagina a fost generata in 2.7066 secunde