Primarul Gheorghe Moldovan, reconfirmat în funcția de președinte al PNL Albești

481
Primarul Gheorghe Moldovan, reconfirmat în funcția de președinte al PNL Albești - pnlalbestigheorghemoldovan4-1491322174.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal continuă seria alegerilor Comitetelor de Coordo-nare Locale în mai multe organizații din județ.

Drept urmare, recent, CCL al PNL Albești l-a reconfirmat președinte pe primarul localității, Gheorghe Moldovan. Ca urmare a centralizării voturilor exprimate, Biroul Politic Local al PNL Albești are trei vicepreședinți - Georgel Petcu, Ionel Călin și Gheorghe Cîrstescu, patru membri și un trezorier.

Totodată, CCL al PNL Negru Vodă l-a reconfirmat pe primarul Petre Urziceanu în funcția de președinte al organizației liberale, în timp ce Biroul Permanent Local este alcătuit din patru vicepreședinți - Viorel Chiribuță, Elena Corbu, Eduard Spiridon și Florin Bounegru, șase membri și un trezorier.

Și liberalii din municipiul Mangalia s-au reunit în cadrul Comitetului de Coordonare Local și l-au reconfirmat președinte al organizației pe primarul Cristian Radu. În componența Biroului Politic Local al PNL Mangalia, se regăsesc șase vicepreședinți, din cei 13 candidați înscriși în competiția internă, aceștia fiind Dumitru Filip, Daniel Sorin Andrei, Valentin Ciuraru, Ioan Ungureanu, Lucian Nichita și Eliza Cucu. De asemenea, pentru funcția de membru al PNL Mangalia au fost înregistrate 18 candidaturi, în urma numărării voturilor fiind aleși primii opt candidați.

Pe de altă parte, liberalii din Limanu au un nou președinte în persoana Anei Peleanu. În ceea ce privește Biroul Politic Local al PNL Limanu, acesta are un vicepreședinte, Ștefan Vlădescu, patru membri și un trezorier.

În ceea ce privește comuna Fântânele, liberalii reuniți în Comitetul de Coordonare Local l-au desemnat pe Ion Adrian Roșu în funcția de președinte al organizației, în timp ce Comitetul de Coordonare Local al PNL Cogealac a reconfirmat-o în fruntea organizației locale liberale pe Mariana Mihai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0772 secunde