Primarul Liviu Negoiță a semnat contractul pentru dotarea unităților de învățământ din Cernavodă

563
Primarul Liviu Negoiță a semnat contractul pentru dotarea unităților de învățământ din Cernavodă - cernavoda-1692725345.jpg

Articole recomandate

Contractul de finanțare prin PNRR pentru proiectul privind „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din orașul Cernavodă, județul Constanța” a fost semnat de către primarul orașului Cernavodă, în calitate de reprezentant legal al Administrației Publice Locale.

„Toate unitățile de învățământ din orașul Cernavodă (Liceul Teoretic «Anghel Saligny», Liceul Tehnologic «Axiopolis», Școala Gimnazială «Mircea Eliade», Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială nr. 2), precum și grădinițele arondate acestora vor fi dotate cu echipamente IT și alte materiale didactice necesare. Table interactive, sisteme de sunete, imprimante multifuncționale, camere pentru videoconferință, sisteme de tip desktop cu monitor, sisteme all-in-one, laptopuri, scannere documente potabile, routere wi-fi sunt doar o parte din materialele didactice și echipamentele digitale ce urmează să ajungă în instituțiile de învățământ”, a anunțat Liviu Negoiță, primarul orașului Cernavodă.

El a mai precizat că valoarea totală a proiectului este de 5.257.605,62 lei, TVA inclus, și finanțarea obținută este în procent de 100% din fonduri europene nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4774 secunde