Primarul Mangaliei vrea să reorganizeze comisiile de specialitate ale Consiliului Local

2236
Consilierii locali din Mangalia se întrunesc în această după-amiază, începând cu ora 17.00, într-o nouă ședință extraordinară, având spre dezbatere 14 proiecte de hotărâre.
Primarul Mihai Claudiu Tusac a inițiat un proiect de hotărâre ce urmărește reorganizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local.
De asemenea, aleșii din Mangalia urmează să își desemneze un reprezentant în Consiliul de Administrație al SC Rominservices Therm SRL și în Adunarea Generală a Acționarilor la SC RAJA SA Constanța.
În plus, consilierii locali vor stabili și cine va fi reprezentantul municipiului Mangalia și al Consiliului Local în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Apă Canal Constanța".
În sfârșit, vor fi numiți și reprezentanții Consiliului Local Mangalia în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Mangalia.
La toate acestea se adaugă o serie de proiecte ce vizează terenurile din domeniul public și domeniul privat al municipiului.
Este vorba despre trecerea unor terenuri din domeniul public în domeniul privat al municipiului, aprobarea listei nominale a unor terenuri ce fac parte din domeniul privat la municipiului și transmiterea unor bunuri imobile în administrarea Tribunalului Constanța.
Un alt proiect foarte important este cel de aprobare a Raportului de evaluare a terenurilor din intravilanul și extravilanul municipiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde