Castelu face primii pași pentru realizarea unor parcuri de energie solară

855
Consilierii locali din comuna Castelu se întrunesc săptămâna aceasta într-o nouă ședință ordinară, având înscrise pe ordinea de zi o serie de proiecte importante pentru comunitate.
Primarul comunei, Nicolae Anghel, a declarat că, în ședința de vineri, aleșii locali se vor pronunța în cazul concesionării unui teren de aproximativ 30 de hectare pentru realizarea unor parcuri de energie cu panouri solare.
De asemenea, consilierii locali vor supune la vot un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru asfaltarea unor drumuri din localitate, cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene.
Pe ordinea de zi a ședinței a mai fost înscris un proiect de hotărâre privind împădurirea unei suprafețe de 32 de hectare. Potrivit lui Nicolae Anghel, inițiativa urmează să fie susținută financiar printr-un program european, valoarea totală a proiectului ridicându-se la 800.000 de euro.
În sfârșit, bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2010 va suferi o rectificare pentru a asigura banii de combustibil pentru școli: 30.000 de lei pentru Școala Generală cu clasele I-VIII și 20.000 de lei pentru Colegiul Dobrogea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3389 secunde