Primarul Marian Iordache, prezent la "Carnavalul Veseliei"

426
2
Primarul Marian Iordache, prezent la
Locuitorii Medgidiei, atât cei mici, cât și cei mari au început week-endul cu veselie și optimism. Primăria Municipiului Medgidia, prin Casa de Cultură "I. N. Roman", a organizat "Carnavalul Veseliei".
Vineri, Piațeta Decebal s-a transformat în Aleea Veseliei. Aici, școlile și grădinițele din localitate au prezentat câte un scurt program artistic, oferit de cei mai talentați elevi, îndrumați de profesorii lor. În timp ce muzica răsuna de pe scena special amenajată pentru eveniment, tot pe Aleea Veseliei, a fost organizat și un târg de prăjituri.
Astfel, în timp ce vizionau spec-tacolul, cei prezenți s-au delectat cu gustoasele prăjiturele de casă. Banii colectați din vânzarea dulciurilor vor fi folosiți de către școli, în diverse scopuri caritabile.
După târgul de prăjituri, a venit rândul celor mari să se prezinte la standuri și să arate de ce sunt în stare. Elevii Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" au pregătit produse decorative realizate manual, pe care le-au vândut cu scopul de a strânge bani pentru un tânăr bolnav, ce necesită o operație costisitoare.
După-amiaza, copiii au fost angrenați să ia parte la parada de costume. Cu baloane în mână, aceștia au defilat pe străzile din centrul orașului, oprindu-se pe Aleea Veseliei, unde a început din nou spectacolul, cu dansuri și melodii oferite de copiii pregătiți de profesorii de la Casa de Cultură "I. N. Roman" - Stela Trifan și Florin Oprică.
La eveniment, a fost prezent, preț de câteva minute, și primarul Marian Iordache. El a apreciat eforturile elevilor și profesorilor și i-a încurajat să participe și la alte activități.
"Mă bucur că ați venit în această frumoasă zi la activitățile organizate pentru voi și vreau ca, în fiecare an, în această zi, să participăm împreună la Carnavalul Veseliei. Să fiți mereu veseli și frumoși ca în această zi", le-a spus primarul copiilor, spunându-le să se distreze cât pot de mult, în această zi.
Seara s-a încheiat cu recitalul trupelor "Alegria" și "Pescărușii", pregătite de profesorii Bogdan Oancea, respectiv Florin Oprică.

Comentează știrea

Matei
15 iunie 2012
Sa fiti veseli si frumosi ca Parcul Industrial Care va dadea de munca L-am vandut!!

Cam asta ar vrea sa spuna primarul?Ar trebui sa stea in birou sa rezolve darea in functiune a Parcului Industrial si dupa aceea sa planteze floricele pe campii si sa danseze ...ca murim de foame si datorii!!!UNDE ESTE PARCUL INDUSTRIAL MEDGIDIA???? Unde este viitorul acestor copii?!!!

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : Falsuri grosolane la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.778 secunde