La alegerile pentru PE

Primarul Nădrag va susține candidații partidului care va sprijini financiar administrația locală

396

Articole de la același autor

Cu nici două luni înainte de alegerile pentru Parlamentul European, primarul democrat-liberal din Hârșova, Tudorel Nădrag, recu-noaște că sprijinul pe care îl va acor-da fie candidaților PD-L, fie celor de la PSD depinde fundamental de aju-torul financiar primit de comunitate. "Totul e condiționat de sprijinul acordat comunității din Hârșova. Orice sacri-ficiu pe care îl fac, îl fac în interesul locuitorilor orașului", a sunat, mai exact, declarația edilului-șef.
La fel de sincer și pe același ton jovial, primarul Nădrag a menționat: "Este prematur să mă decid dacă voi sprijini candidații de pe lista PD-L sau a PSD, nici măcar nu a început campania pentru alegeri. Deocam-dată nu m-am pronunțat, stau băiat cuminte". Insistând asupra ideii de finanțare a proiectelor care sunt în interesul comunității, șeful adminis-trației publice din Hârșova a declarat, în același spirit de "umor serios": "Cine mă ajută e fratele meu".
Reamintim că înaintea alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, edilul-șef oscila între sprijinul acordat unora sau altora dintre candidații partidelor care formează astăzi coaliția de guvernare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8604 secunde