Concurs În campania pentru europarlamentare, liberalii constănțeni vor fi modești

396

Articole de la același autor

Managerul de campanie al libe-ralilor constănțeni, Ovidiu Cupșa, a declarat că staff-ul va merge pe strategia centrală a PNL pentru alegerile europarlamentare. El a explicat că viitoarea campanie pentru competiția electorală din iunie implică o altă abordare față de cele pentru parlamentare sau locale, când for-mațiunea punea mult mai mult accent pe diseminarea mesajelor în teritoriu. "Acum, majoritatea acțiunilor vor viza mass-media centrală, dar vor fi, desigur, și mesaje transmise la nivel local", a explicat Cupșa.
Totodată, liberalul a mai spus că încă nu s-a stabilit bugetul campa-niei, urmând ca în următoarea perioadă să se clarifice și acest aspect. "În următoarele săptămâni, vom discuta și cu cei de la centru și vom vedea exact cât vom investi, dar campania nu va fi una costisitoare. PNL nu a dus niciodată campanii costisitoare", a mai precizat Cupșa. Pe de altă parte, el a vorbit încre-zător și despre donațiile pe care partidul le va primit "Avem destui membri fideli care au susținut întotdeauna PNL și care îl vor susține și acum", a argumentat el.
"Am mers întotdeauna pe contactul direct cu oamenii și așa vom face și acum. Muncă de teren, în județ, campanii door-to-door. Noi nu am dat niciodată cadouri", a mai punctat el.
Din staff-ul constănțean de campa-nie, mai fac parte și membrii Biroului Politic Județean. La nivel municipal, coordonatorul liberalilor este Andrian Mihei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6522 secunde