Săptămâna viitoare, peremiștii constănțeni își vor alege o nouă conducere

276

Articole de la același autor

Potrivit liderului interimar Ion Anghel, PRM Constanța va avea o nouă conducere județeană săptă-mâna viitoare. După două luni marcate de excluderi, reveniri în partid, decizii impuse de la centru, prin implicarea lui Corneliu Vadim Tudor, formațiunea constănțeană funcționează, în continuare, cu doi lideri interimari: Ion Anghel și Niculae Gheorghe.
Deși la mijlocul lunii martie Nicu-lae Gheorghe a organizat o Con-ferință Județeană pentru a desem-na noua conducere, Ion Anghel nu îl recunoaște pe noul președinte județean. "Situația lui este clară: a fost exclus din partid. Poate organiza câte alegeri vrea el, dar nu va fi recunoscut", a explicat Anghel.
El a mai punctat faptul că a avut o întâlnire, acum o săptămână, cu președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru a discuta despre situația de la Constanța și despre pregătirile pentru campania elec-torală din iunie. "La europarla-mentare, vom colabora cu membrii PNG. Tocmai pentru că este un an special, cu alegeri la nivel național și european, s-a luat decizia, la nivel central, de a nu convoca un Congres Național. Alegerile de la nivelul filialelor nu sunt o prioritate acum, dar Constanța este un caz aparte și, aici, vom avea o nouă conducere", a spus ferm preșe-dintele mangaliot, Ion Anghel. El a menționat că nu este interesat să rămână în fruntea organizației județene și are deja o propunere pentru această funcție. "Pentru moment, vă pot spune doar că este constănțean și îl veți cunoaște săptămâna viitoare. Și la municipiu, vom avea un nou lider, tot un pere-mist constănțean", a încheiat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7092 secunde