Anomalii politice

Primarul PD-L din Hârșova susține candidații PSD la parlamentare

758
După ce, în ultimele luni, edilul din Hârșova a recunoscut, în repetate rânduri, că își dorește plecarea din PD-L la PSD, Tudorel Nădrag susține în prezent că, în campania pentru parlamentarele din 30 noiembrie, îi va promova pe candidații social-democrați din colegiile care includ Hârșova, și anume Lucian Băluț și Liviu Brăiloiu.
Primarul încă democrat-liberal nu se sfiiește deloc să afirme că îi va sprijini pe cei doi candidați PSD la un mandat de deputat, respectiv de senator, pe motiv că are "speranța, de fapt, certitudinea, că PSD e singurul partid care ar putea să ajute comunitatea săracă din localitate". Fără să dea prea multă importanță doctrinei, ideologiei sau liniei partidului, Tudorel Nădrag a afirmat: "De fapt, din punct de vedere al formării, eu am fost întotdeauna de stânga. Dacă mi s-a promis ajutor de la Consiliul Județean pentru localitate, ofer sprijin candidaților PSD". Interesant de remarcat este însă că tot primarul e cel care precizează că "nici în pure promisiuni nu te poți încredere prea mult". "Nu sunt chiar naiv", a menționat, din acest punct de vedere, șeful administrației publice locale din Hârșova.
În același timp însă, Nădrag a specificat că "Organizația Locală PD-L Hârșova va susține, totuși, candidații pedeliști de pe colegiile 2 la Camera Deputaților și 1 la Senat, adică pe Senol Zevri și Tu-dorel Calapod". "Dacă aș fi vrut să-i sabotez nu-i mai susținea nimeni", a mai declarat, oarecum insinuant, edilul. Nădrag a comentat și evenimentele care au marcat, vara aceasta, Organizația Județeană a PD-L Constanța, explicând că, în opinia sa, "toată această bălăcăreală a făcut un mare rău partidului". În ciuda acestui fapt, Nădrag s-a declarat destul de încântat de modul în care pedeliștii tomitani și-au revenit după tensiunile ultimelor luni: "Cert este că noua conducere a plecat pe linia cea mai bună", a concluzionat el.
Mulțumit sau nu de activitatea partidului-mamă, Nădrag tot pe pesediști îi susține. Mai mult decât atât, potrivit propriilor afirmații, el nu se teme deloc de reacția conducerii PD-L vizavi de acțiunile sale. "Nu mi-e frică de excludere. Chiar mi-aș dori! Aș vrea eu să mă excludă din PD-L!", a subliniat primarul Hârșovei, cu o notă de umor.

Sprijin cu duhul
De cealaltă parte, liderul pedeliștilor constănțeni, Mircea Banias, este de părere că "declarațiile primarului Nădrag sunt regretabile". Fără să-și ascundă ironia, președintele Organizației Județene a menționat: "Ce înseamnă să susții candidații PSD în cursa pentru parlamentare?! Concret! Că așa… moral… Mă îndoiesc că sprijinul… sufletesc al lui Nădrag va conta prea mult", a afirmat el. Mircea Banias a explicat totodată că "lui Nădrag i se va cere să susțină candidații PD-L". "Altfel, primarul va suporta consecințele. Deși eu sper că nu va fi cazul", a mai precizat președintele democrat-liberalilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5008 secunde