Primarul PD-L Dumitru Nedea reface imaginea comunei Ion Corvin

526
Reabilitarea drumurilor comunale, a rețelei de alimentare cu apă și refacerea școlilor și a bisericilor sunt doar câteva din proiectele aflate în derulare ale noului gospodar șef al comunei Ion Corvin. Potrivit primarului democrat-
liberal Dumitru Nedea, în prezent, în localitate "se desfășoară un proiect de construire a drumurilor cu strat bituminos cu rigole." În plus, există o lucrare de asfaltare de opt kilometri care trebuie finalizată până în noiembrie, întrucât ea face parte dintr-un program european.
Un alt proiect prioritar al noii administrații publice locale din Ion Corvin, aflat de asemenea în desfășurare, este realizarea sistemului de alimentare cu apă în satele Crângu, Rariștea și Brebeni. Lucrarea se ridică la 12 miliarde de lei vechi.
Aproximativ 700 de milioane de lei vechi vor contribui la refacerea bisericilor care, potrivit primarului, "se află într-o stare jalnică".
Alte planuri aflate pe lista de priorități a administrației locale sunt realizarea unor stații de epurare pentru școlile din Viile și din Ion Corvin, precum și construirea unei grădinițe.
Corina POPESCU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5861 secunde