Deși au pierdut alegerile locale,

Țărăniștii nu lasă armele jos

320
Organizația Județeană a PNȚCD s-a întrunit ieri în cadrul primei conferințe convocate după alegerile locale. Președintele organizației, Tudorel Chesoi, a prezentat rezultatele alegerilor obținute, susținând că Biroul Județean Constanța se situează după Timișoara, Călărași și Arad. "Rezultatele se datorează unui curent nejustificat din partea electoratului care a luptat pentru întărirea partidelor mari și a neglijat o opoziție reală, autentică de care democrația în general are nevoie, și anume cea a PNȚCD. Noi nu depunem armele" a spus încrezător Chesoi.
Totodată, conducerea PNȚCD a contestat legea uninominalului. Vicepreședintele PNȚCD Constanța, Gheorghe Andrei, a declarat că "legea este ciuntită". Mai mult, în viziunea acestuia, legea uninominalului face parte din categoria legilor "făcute în interesul unor indivizi" și "este o prostituată pentru că ea a prostit populația."
Și liderul județean al PNȚCD a ținut să precizeze că "legea pune bariere persoanelor care sunt independente." În opinia acestuia, partidul este pregătit pentru alegerile din toamnă la care vor merge pe cont propriu, fără alianțe. Chesoiu a mai precizat că, după Comitetul Național de Conducere de la Sinaia de sâmbătă, vor stabili lista candidaților pentru alegerile uninominale.
Corina POPESCU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.548 secunde