Primarul Radu Mazăre, urecheat pentru că nu atrage fonduri europene

1136
4

Prezent la Constanța pentru a semna contractul de finanțare pentru reabilitarea Policlinicii 2, Elena Udrea, ministrul Turismului și Dezvoltării Regionale, a adus în discuție un aspect îngrijorător pentru constănțeni: autoritățile locale nu au depus proiecte pentru atragerea de fonduri europene.
"La minister, sunt proiecte depuse din partea consiliilor locale din județ, din partea Consiliului Județean, dar, din păcate, accesarea fondurilor europene la nivelul Consiliului Local nu merge la fel de bine. Venind încoace, am verificat câți bani a cerut autoritatea locală din Constanța. Iar din cei 91 de milioane de euro, pe care Constanța îi are alocați, ca Pol de Creștere, Primăria a accesat doar un proiect de 14 milioane de lei pentru o parcare și a mai depus încă două proiecte, în 26 iunie", a descris situația ministrul Elena Udrea. "Se poate atunci când beneficiarii sunt interesați să folosească fondurile europene, nu doar să se plângă pe la televizor că nu îi ajută nimeni și nu au bani", a adăugat ministrul.
Ceea ce este îngrijorător este însă faptul că acești bani ar putea fi pierduți. "Dacă lucrurile nu evoluează într-un ritm alert, probabil vom fi nevoiți să redistribuim banii spre zonele unde sunt ceruți", a atras atenția Udrea.



Comentează știrea

calu
14 august 2011
cretinul litoralului

Pai papagalul de mazare in loc sa se ocupe de oras (care a ramas cred cel din urma oras din Romania ca dezvoltare, locuri de munca, etc)este prea ocupat cu sambele, modelingul, datul cu zmeul si alte rahaturi de care este foarte mandru si se tot lauda la televizor..Cum sa mai vada si banii care-l asteaprta sa scoata orasul asta din rahat? Eu cred ca locuitorii din Constanta se vor trezi si vor da cu tolomacul asta de pamant..

Vlad
14 august 2011
Papagalul aciuat in Cta

Cand a intors fundul unui inalt reprezentat al U.E. venit la Constanta s-a gandit la cetatenii orasului sau doar la orgoliul lui nesimtit?

Kalu
14 august 2011
ups

mazarica tata ai grija ca sunt loclnici cu bunghiu pe tine mai fa si u ceva prin cta

rocco
2 septembrie 2011
pastaie asta

pai Pastaie asta e vai de capul lui... pacat ca i-a manipulat pe toti-in fond asta era si scopul lui- dar ce e mai grav e ca batranii,sarmanii de ei,chiar nu vad cat de mult sunt folositi de acest asa-zis primar care numai a primar nu seamana... locul lui e pe catwalkuri si in revistele de scandal, nu la primarie- acest "domn" care se lauda sus si tare cat de BUN si Generos e el,cat de pur si-vai- cate ajutoare ofera el, cat de solidar este el cu "amaratii", dar se contrazice prin imbracamintea jalnica,demna de un clown si prin masinile luxoase cu care se afiseaza...poate in viitorul apropiat,daca tot e asa BUN la suflet, face si cate un abonament lunar batranilor in cluburile de fite pe care le frecventeaza el,cu ochii dupa gagici,in loc sa dea dovada de un primar responsabil,care isi face datoria...Constanteni,mai deschideti ochii si votati schimbarea!votati EVOLUTIA,ce dracu!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2578 secunde