Primarul Silistrei, în vizită de lucru la Medgidia

318
3
Primarul municipiului Silistra, Juliyan Naydenov, s-a aflat ieri, în prima sa vizită de lucru la Medgidia. Însoțit de Valeri Georgiev, directorul Direcției Energetice, noul primar al localității bulgare Silistra a vizitat Primăria Medgidia, precum și Spitalul Municipal.
Primarul Marian Iordache i-a urat bun venit la Medgidia, exprimându-și dorința unei colaborări continue între cele două părți. De cealaltă parte, primarul Silistrei și-a prezentat susținerea deplină în ceea ce privește proiectele comune de dezvoltare ale celor două localități.
În prima parte a întâlnirii, primarul Medgidiei a vorbit despre așezarea localității și domeniile de dezvoltare locală.
În continuarea întâlnirii, viceprimarul Sorin Țuțuianu a vorbit despre Gruparea Europeană pentru Cooperare Teritorială cu răspundere limitată
Medgidia-Silistra, despre responsabi-litățile, obiectivele și competența grupării. Aceasta este o structură între două muni-cipalități, ce are ca obiectiv general să sprijine dezvoltarea armonizată a teritoriului, prin întărirea coeziunii economice, sociale și teritoriale. Gruparea este constituită pe o perioadă nelimitată, are sediul la Medgidia iar președintele acesteia este Juliyan Naydenov. Următoarea etapă va fi reprezentată de alegerea directorului GECT și demararea lucrărilor, în vederea depunerii documentației la structurile de finanțare.

Comentează știrea

zuza11
27 martie 2012
la medgidia nu se lucreaza!

Colaborare la ce, la jafuri? Ca altceva nu prea a facut Iordache in cei 4 ani. Bine ca sunt la final !

VASILE
27 martie 2012
CE VIZITA?

Auzi vizita de lucru,nu am vazut salopete pe ei dar la cat minte Iordache ,sa credem ca a fost de lucru sau poate a fost de vanzare dar inca nu s-au hotarat ce sa cumpere sau nu le-a placut ce le-a oferit primarul "care este"Pe vremea lui Moinescu vedeam cate o piesa de teatru acum vedem circul din sedinta de consiliul,doamne ce manifestare a putut sa aibe Butnaru,tutuianul si pacaliciul de stefan,oare nu va este rusine voi credeti ca o sa mai fiti alesi de careva,rusine sa va fie,de asa primar asa consilieri.Felicitarii PDL si PSDpentru ca au inteles ca cu banii publici nu trebuie sa te joci.Il vrem pe MOINESCU CA A DEMOSTRAT CA ARE CAP DAR SI MULTA MINTE.

ara
27 martie 2012
vizite

Dupa atatea excursii si delegatii a venit timpul ca cei din primarie sa fie calcati la randul lor de cei pe care i-au tot vizitat insa prea tarziu pentru ei ca din iunie nu il vor mai gasi pe Iordache la primarie!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.44 secunde