Primarul Viorel Ionescu, supărat pe consilierii PSD din Hârşova. „Este lipsă de responsabilitate”

688
Primarul Viorel Ionescu, supărat pe consilierii PSD din Hârşova. „Este lipsă de responsabilitate” - fondharsovaprimarnemultumit2-1604429198.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, este extrem de nemulţumit de atitudinea nou alesului viceprimar Emil Paraschiv şi de cea a celor nouă consilieri care reprezintă Partidul Social Democrat și Pro România, în noul Consiliu Local.

Concret, Viorel Ionescu a convocat o şedinţă extraordinară a noului Consiliu Local Hârşova, pentru a dezbate problema banilor proveniţi din fonduri europene, care ar urma să fie folosiţi pentru proiectele de dezvoltare locală. Cu toate acestea, consilierii PSD, împreună cu viceprimarul Emil Paraschiv, nu s-au prezentat la şedinţă şi astfel cvorumul nu s-a întrunit.

Viorel Ionescu şi-a exprimat nemulţumirea pe pagina sa oficială de facebook.

„Dragi hârșoveni, astăzi dimineață a fost convocată o ședință extraordinară de îndată a noului consiliu local, despre care consilierii au fost informați în cadrul ședinței de aseară, având în vedere necesitatea bugetării, cât mai urgent, a sumei de 3.130.257 lei, din care suma de 3.085.620 (peste 30 miliarde lei vechi!!!) este destinată proiectelor de dezvoltare locală, inclusiv cele cu finanțare europeană, bani pe care i-am primit de aproape două luni și care sunt necesari derulării proiectelor deja implementate. Cinste consilierilor PSD și PRO România, care au acționat în interes de grup și au refuzat să se prezinte la ședință, în frunte cu viceprimarul ales, care a început prima zi de muncă cu un chiul, probabil în spiritul colaborării oneste pe care și-o doresc în interesul Hârșovei. Acești bani nu vor putea fi folosiți, iar, momentan, proiectele vor stagna. Ce ii determină să aibă acest comportament, îi puteți întreba pe fiecare în parte. Eu, unul, mi-am făcut o părere despre cine și ce interese are în acest consiliu local. Sper, totuși, să mă înșel.

Poate că nu au înțeles că acești bani nu sunt pentru primar.

Stimați colegi consilieri, eu am atras acești bani, iar dumneavoastră trebuie doar să veniți și să votați dacă îi bugetăm sau îi pierdem. Nu cred că este atât de mare efortul de a veni și a vota, pro sau contra, cum considerați de cuviință. Trebuie să vă prezentați, pentru că de aceea ați fost aleși! Repet, nu mie îmi faceți un rău, ci orașului în care, o parte dintre dumneavoastră, chiar locuiește. Ar trebui să vă pese!”, a transmis edilul Viorel Ionescu prin intermediul paginii sale de socializare.

Primarul din Hârşova a ţinut să clarifice acest aspect şi a explicat situaţia pentru „Cuget Liber”.

„Asta se numeşte lipsă de responsabilitate. Le-am transmis consilierilor despre ce este vorba, însă ei nu au înţeles nimic. Am stat de vorbă cu noul viceprimar şi mi-a spus că a înţeles despre ce este vorba. Sper ca, până la urmă, vor da dovadă de înţelepciune şi vor trece peste anumite supărări pe care le au din cauza faptului că au pierdut alegerile. Ei sunt în slujba hârşovenilor. Nu au motivat sub nicio formă absenţa. Efectiv nu au venit. Banii aceştia sunt pentru dezvoltarea oraşului Hârşova. Eu voi investi în acest oraş” , a declarat Viorel Ionescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.307 secunde