Principele Duda s-a retras din cursa prezidențială

914
Principele Radu Duda s-a retras ieri din cursa prezidențială, "cu părere de rău, dar cu speranță pentru viitor", spunând că "de aici încolo, campania prezidențială nu va mai fi o luptă electorală, ci o luptă între clanuri". Va fi o repetare a greșelii din 1997.
"De când am hotărât să mă prezint la alegerile prezidențiale până astăzi au trecut cinci luni. Acum știu că "România Altfel" este posibilă, că ea are adepți. Cei 12% dintre români care ar dori să voteze cu mine sunt un izvor de bine neprețuit. Ei s-au așezat în jurul ideii de respect al Statului și de profesionalism în viața publică fără să-i oblige nimeni. 12% dintre românii convinși sunt mai puternici decât 35% dintre românii păcăliți, constrânși sau interesați", susține Duda.
Interesant este că anunțul retragerii Principelui Duda din cursa pentru prezidențiale a venit la foarte scurt timp după ce postul Realitatea TV a difuzat o presupusă înregistrare secretă a discuțiilor din cadrul PSD în care liderul Mircea Geoană, de asemenea candidat la președinție, amintește o posibilă renunțare a lui Radu Duda, în cursul lunii septembrie, la cursa pentru fotoliul de președinte al României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3286 secunde