PRO România și-a lansat candidații în comunele Corbu, Mircea Vodă și Cuza Vodă

445
PRO România și-a lansat candidații în comunele Corbu, Mircea Vodă și Cuza Vodă - proromaniacandidati-1582317351.jpg
Reprezentanții PRO România s-au reunit, vineri, în cadrul unei conferințe de presă în care coordonatorul filialei Constanța, deputatul Mircea Dobre, a vorbit despre diverse teme administrative și politice. Printre altele, el a făcut apel la consilierii locali din Constanța pentru a iniția un proiect de hotărâre prin care terenul pe care se află în prezent Galeriile Soveja să fie preluat de la RAEDPP și trecut la municipalitate.


În plus, Dobre a spus că nu a fost arogant atunci când a recomandat actualei administrații ca pe acel teren să fie construit un parc în locul unui nou centru comercial, așa cum intenționează municipalitatea. Mai mult, Mircea Dobre a spus că ideea parcului a venit după ce a stat de vorbă cu locuitorii din zonă. În acest sens, el a afirmat că cel mai bine ar fi ca actuala administrație să meargă și să stea de vorbă cu cetățenii pentru a vedea ce își doresc.


Pe de altă parte, prezent la conferință, Răzvan Filipescu a anunțat candidații la functia de primar pentru alte trei localități din județul Constanța. Astfel, la Corbu va candida Stelică Murariu, la Mircea Vodă intră în cursă Marius Bucur, iar la Cuza Vodă, Laurențiu Căruntu. Toți cei trei candidați sunt antreprenori.


Fost consilieri local, Stelică Murariu a spus că își dorește să se implice mai mult în diverse proiecte ce vizează comuna Corbu. În schimb, Marius Bucur a declarat că vrea să stârpească caracatița care s-a format la nivelul administrației locale din Mircea Vodă.  


"Locuiesc în comună și cunosc cu adevărat grijile oamenilor. Am ales să candidez din mai multe motive. În primul rând, sunt nemulțumit de caracatița care s-a format în ultimii 20 de ani la nivelul Primăriei din Mircea Vodă. Sunt nemulțumiți de oamenii falși, cu vorbe frumoase, dulci și calde. Sunt doar oameni care timp de patru ani nu fac nimic și se trezesc să îngrașe porcul în ajunul alegerilor. De exemplu, este inadmisibil să nu avem rețea de gaze în comună, în condițiile în care conducta trece la doar 500 de metri de localitatea Mircea Vodă", a explicat Marius Bucur.


La rândul lui, Laurențiu Căruntu, de la Cuza Vodă, spune că nu a mai făcut politică până să se înscrie în PRO România însă își dorește să schimbe în bine fața comunei deoarece, de-a lungul timpului, s-au perindat mai mulți primari la conducere dar niciunul nu a făcut ceva notabil. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.169 secunde