Alina Gorghiu:

"Programul de guvernare al PNL prevede TVA de 16%"

188
1

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, ieri, că programul de guvernare al partidului, ce va fi prezentat în campania electorală de la alegerile parlamentare, prevede reducerea TVA la 16% în 2019 și a impozitării pe muncă la același nivel. 


"Una dintre propunerile cheie ale programului de guvernare face referire la reducerea fiscalității în România. Vorbim de introducerea unei cote unice de 16%. Românii identifică în general partidul cu această cotă unică pe care am reușit s-o interzicem în 2004, motiv pentru care, începând cu anul 2017, vom putea discuta despre o modificare a taxelor pe muncă, pentru că scăderea impozitării pe muncă este o dorință a mediului de afaceri din România. Un rezultat firesc pe cale de consecință va fi să vedeți mai mulți bani în buzunarele tuturor românilor, ale contribuabililor", a declarat Alina Gorghiu. 


Ea a adăugat că programul va prevede reducerea impozitării salariilor, iar cu o colectare îmbunătățită la buget se poate și reducerea TVA la 16% din anul 2019. 


"Acum avem pentru angajat 16,5% și PNL propune 16%, însă pentru angajator vorbim de o reducere de la 21,5% la 16%. Cota unică de 16% nu doar la taxele pe muncă este prevăzută în programul de guvernare, avem aceeași cotă gândită, ajungând la 16% TVA până în 2019. Cred că acest lucru se poate realiza dacă gândim pași pentru îmbunătățirea colectării la bugetul de stat și prin responsabilitate buge-tară", a mai spus copreședintele PNL. 


Totodată, Alina Gorghiu a precizat că PNL își va prezenta în curând programul de guvernare pe care-l va propune românilor. 


Comentează știrea

Petra
30 septembrie 2016
Programul de guvernare

D-na co-presedinta,deputata,dr in drept PNL,tare frumos vorbiti la Tv si a-ti prostit cetateni cu cele 10 porunci si criteri care ar trebui sa le indeplineasca alesi dvs e dat cu praf in ochii cetateanului si prosteala pe fata,cu marele Dr Dr Prof Boroianu Robert Aurel un mare evazionist,spalare de bani, fraude,prin documente false ,firme vandute falimentate cu paznici a-i servicilor si cu aparare de catre,IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta,un mare infractor tot al propuneti peste tot si a-ti declarat ca nu il cunoasteti,si daca a sponzorizat la partid a lipit afise cu lucru bine facut pentru dl Presedinte K.I.Werner a indeplinit cele 10 porunci si a trecut obstacolul.Chiar nu aveti senzatia de intimidare de rusine cand prezentati asemenea indivizi in fata cetateanului.ro.

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Liberalii, ultimatum pentru PSD
Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Micuța milionară  și turma liberală
Pagina a fost generata in 0.6312 secunde