Programul energetic de iarnă pentru România a fost aprobat de Guvern

295
Programul energetic de iarnă pentru România a fost aprobat de Guvern - guvern-1662563181.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a aprobat Programul energetic de iarnă pentu completarea măsurilor de asigurare a continuităţii furnizării de energie în sezonul rece., potrivit Realitatea.net


Guvernul a aprobat, miercuri, Programul energetic de iarnă în vederea completării măsurilor de asigurare a continuităţii furnizării de energie pentru sezonul rece, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului - Dan Cărbunaru.

„Este o preocupare a Guvernului să ne asigurăm că toate măsurile sunt luate, atât în privinţa livrărilor de cantităţi de gaz, de energie electrică, precum şi în privinţa mecanismelor prin care aceste cantităţi vor ajunge atât la consumatorii finali în gospodăriile românilor, dar şi în mediul economic. Aşadar, prin aprobarea acestui program energetic sunt completate măsurile de a asigura continuitatea furnizării de energie pentru sezonul rece”, a afirmat Dan Cărbunaru, la finalul şedinţei de miercuri de la Palatul Victoria.

„Urmează ca cetăţenii vulnerabili să beneficieze în continuare de sprijin. În egală măsură, însă, trebuie ca programul de iarnă să asigure necesarul de consum de energie electrică a ţării pentru 1 noiembrie 2022 - 31 martie 2023, atât în privinţa parametrilor de calitate şi siguranţă în alimentare, precum şi în stabilirea resurselor energetice necesare pentru consum”, a mai anunțat Dan Cărbunaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7773 secunde