Încă o linie telefonică înființată pentru pasagerii afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air

138
Încă o linie telefonică înființată pentru pasagerii afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air - telefon-1662564103.jpg

Articole de la același autor

Ministrul de Externe anunţă, miercuri, că a înfiinţat încă o linie telefonică pentru românii afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air. Noul număr - 004 021 4311869 – se adaugă celui anunţat încă de marţi.


„Ministerul Afacerilor Externe informează că pune la dispoziţia cetăţenilor români aflaţi în străinătate, afectaţi de anularea recentă a zborurilor companiei Blue Air, o linie telefonică suplimentară, respectiv 004 021 4311869, la care aceştia îşi pot notifica situaţia, pentru a solicita sprijin în vederea repatrierii, în plus faţă de contactele anunţate deja în cursul zilei de ieri, 6 septembrie, care rămân disponibile: numărul 004 0751084537 şi adresa de email [email protected], care de asemenea este recomandat a fi utilizată, alternativ utilizării numerelor de telefon menţionate”, a transmis, miercuri, MAE.


Sursa citată a precizat că cetăţenii români aflaţi în această situaţie pot contacta direct cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular, inclusiv apelând numărul de telefon pentru urgenţe consulare.


MAE reiterează recomandarea că, în cazul grupurilor de turişti, o singură persoană să contacteze personalul consular.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1878 secunde