PSD a decis: Paul Stănescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi și Marius Nica la Fonduri Europene

556
6
PSD a decis: Paul Stănescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi și Marius Nica la Fonduri Europene - stroe-1507896923.jpg
Liderii de la centru și din teritoriu ai PSD s-au reunit, vineri, într-o nouă ședință a Comitetului Executiv Național unde au decis cine îi va înlocui pe cei trei miniștri demisionari. Așadar, la Ministerul Dezvoltării Regionale va veni Paul Stănescu, la Ministerul Transporturile Felix Stroe, iar Marius Nica la Fonduri Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, la începutul ședinței, că propunerile vor fi trimise președintelui Iohannis luni.


Premierul Mihai Tudose a spus că Roxana-Cezarina Bănică a fost propusă pentru funcția de Secretar General al Guvernului.

Liviu Dragnea a afirmat că pentru funcția de președinte la Comisia de Afaceri Europene, loc vacant, a fost propusă Rovana Plumb.

De asemenea, conform acestuia, Sevil Shhaideh va fi consilier de stat.

Înlocuitorul lui Sevil Shhaideh în postul de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale este senatorul Paul Stănescu. În vârstă de 60 de ani, Stănescu a absolvit în 1982 Facultatea de Agronomie de la Craiova și până în 2008 a activat în sectorul agricol. În 2008 a fost ales președinte al CJ Olt, funcție în care a fost reales în 2012. Din 2010, este liderul filialei PSD Olt, iar în 2013 a fost ales vicepreședinte al partidului, fiind socotit unul dintre cei mai influenți lideri din teritoriu ai partidului. În anul 2016, a fost ales în Senatul României, unde ocupă funcția de chestor.

Postul delegat al Fondurilor Europene va fi ocupat de Marius Nica. Acesta are 36 de ani și a fost ministrul Fondurilor Europene în guvernul Ponta. Este un personaj crescut în umbra vicepreședintelui PSD Rovana Plumb. Nica a absolvit Academia Națională de Informații în 2003, cu specializarea jurnalism, comunicare și psiho-sociologie comportamentală, apoi a lucrat până în 2008 ca ofițer la MApN, unde analiza din punct de vedere al managementului riscurilor de incidente de securitate pe cei care doreau să se angajeze în MApN. A avut propria firmă, Holding Group Trading International SRL.

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, s-a născut în 25 decembrie 1955 în localitatea Valea Teancului din Buzău. A urmat cursurile Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanța, iar apoi studiile Academiei de Înalte Studii Militare București și Facultatea de comandă. Între anii 1878 – 1991 a fost ofițer activ în cadrul Marinei Militare. Între 2000 și 2003 a deținut funcția de viceprimar al orașului Constanța.



Comentează știrea

Sile
13 octombrie 2017
Tristete

Si cine ne mai da ciorbitza la RAJA??

Gigi
13 octombrie 2017
Daca ...

Daca PSD-ul a ajuns atat de jos incat sa-l puna ministru pe jighimeaua de Felix Stroe , este clar ca se apropie sfarsitul pentru neocomunisti ! Pentru Felix Stroe se sfarseste toata lumea , dupa perioada de ministru ... DNA-ul este de mult cu ochii pe el !

Murphy
13 octombrie 2017
Nea Sile,nu sti cine ?

Mai nea Sile, vine Mazare si da o ciorbita zilnic la RAJA, cu ospatarite din Brasil, ei ce zici / Titan ice, alta viata !

Răspuns la: Tristete
Adăugat de : Sile, 13 octombrie 2017
Si cine ne mai da ciorbitza la RAJA??
Adi
14 octombrie 2017
Ce treaba are s... cu prefectura?

In sfarsit un om supercalificat...de la reteaua de apa...la transporturi?!?!? Se pare ca romanii sunt plini de talente nebanuite iar acest domn Stroie este unul dintre ei. Sfatul meu e sa ne ducem toti cat mai departe de-aici pt ca nu ne mai facem bine, indiferent de ce partid e la guvernare. Scarba e cuvantul de ordine...pacat...mare pacat ca o tara ca Romania e condusa de niste impostori

Ismail via brussel
15 octombrie 2017
!!!

Am ajuns la concluzia că cine știe șahul stil mafiot și corupt cu ușile an chide an guvern fura și el suntem antro țară care ne jucam de-a șoarecele și pisica pe banii Cetățenilor din Rând ne bucuram de lege că putem marii taxe și impozite un ban an plus care se adaugă la salariu guvernului astai șmecheria o taxa noua un impozit nou e o bucurie noii muncim și ei se joc cu actele un sistem care din 1990 și până an prezent manipulează poporul Român .Alți vine Alți pleacă alți se fac nevăzuți alți dispare trăim antro țară pentru a supraviețui .nimic nu se schimba nimic nu apare .

Ismail via brussel
15 octombrie 2017
Ei vor ,ei fac .

An Columbia e o tara regina drogurilor care de fapt guvernul conduce retauoa de trafic de droguri. România este o țară coruptă care tot Guvernul o conduce este o rețea anti coruptă .ex .An Columbia se omor pe străzi pentru supraviețuire și trafic de droguri și nimic nu poate să se facă tot cu forțele de ordine . Guvernul este ținta.An România cetățeni din rând sunt praduiti prin corupție și penalizați sau ba chiar după gratii și după gratii se nr.o cifra mare de afaceri sa nu uitam Daia avem cele mai multa închisori și UE. Noi ne luptăm pentru a supraviețui pentru că corupția nu da voie sa avem o viață decentă cum este olanda și Belgia ,forțele de ordine intervin an privința cetățenilor din rând să ai penalizeze sau să-i ai bata deci guvernul este cel care deține Corupția iar Comisia Europeană se chinuie cu alte state membre că corupția să dispare ,adisparut comunismul pentru Libertate dar urmează Corupția pentru șanse și viața mai bună an spatele hoților de la guvern an arhivă se arată în comunicat de presă BBS că la ora actuala salariu pe e continue ar trebui 300 de euro dar e 200 de euro pe economie din ciudă hop a venit preturi crescute a dică guvern ul nu pierde și din contră ia mai mult din buzunar de la cetățeni ,din 200de euro rămân bani pusi deoparte parte nu vin leu pentru că tot ei ne obligă să devenim consumatori .trăim și mâncam și sperăm an străinătate.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9314 secunde