PSD a solicitat în plen înlocuirea lui Geoană din funcție

284
1
PSD a solicitat în plen înlocuirea lui Geoană din funcție - geoanamirceamirat-1320699308.jpg
PSD a solicitat oficial, ieri, în plenul Senatului, condus de Mircea Geoană, înlocuirea acestuia din funcție cu senatorul PSD Titus Corlățean. Liderul PSD, Ilie Sârbu, a făcut la tribună solicitarea de introducere a acestui punct pe ordinea de zi a plenului de luni.
În replică, Mircea Geoană a declarat că nu renunță la șefia Senatului. El a arătat că nu acceptă "decizii aiurite" ca cea de ieri și apreciază că se încearcă "oferirea pe tavă actualei puteri funcția de președinte al Senatului".
Geoană spune că decizia privind înlocuirea sa din funcția de președinte al Senatului este luată de conducerea PSD, fără a i se aduce vreun reproș, și consideră că aceasta face rău partidului. El a menționat că este posibil să fi deranjat anunțul referitor la candidatura la prezidențiale.

Comentează știrea

admirator
8 noiembrie 2011
"Prostanacu" greseste.

Era de multa vreme vizibil faptul ca Nastase si emulii (Ponta, Corlatean) nu-l agreeaza. Este unul din putinii oameni corecti din PSD. Ce-o cauta in partidul asta putred de corupt? Dar.. ce cauta, gaseste! Daca n-a scapat la timp de Nastase.......

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană rămâne la Senat
Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nicușor Constantinescu minte!"
Pagina a fost generata in 1.42 secunde