Concurs PSD Constanța deschide negocierile cu PD-L cu Direcția de Finanțe

943

Articole de la același autor

Vicepreședintele PSD Gheorghe Nichita a declarat, ieri, că toate propunerile privind numele noilor prefecți și subprefecți au fost înaintate la Guvern și o numire a acestora în funcție ar putea avea loc astăzi, în ședința Executivului, potrivit NewsIn.
La Constanța, șansele cele mai mari de a prelua funcția de prefect o are Liviu Brăiloiu. Liderul PSD Constanța, Radu Mazăre, a anunțat ieri, într-o conferință de presă, că dacă, după schimbările din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, Liviu Brăiloiu nu va primi totuși o funcție la centru, așa cum își dorește, el va fi opțiunea partidului pentru fotoliul de prefect al județului Constanța.
În ceea ce privește instituțiile pe care și le dispută PSD și PD-L pe plan local, Mazăre a declarat că, la împărțeală, prima pe care PSD și-o va însuși, potrivit protocolului, va fi "cel mai probabil, Direcția de Finanțe".
Celelalte instituții se vor adjudeca după același principiu după care s-a făcut împărțirea ministerelor.
Direcțiile cu caracter regional vor aparține cel mai probabil aceluiași partid căruia îi aparține și ministerul de profil.
Mazăre se arată încrezător și în "bunele intenții" ale ministrului turismului în ceea ce privește Constanța. Edilul - șef al Constanței a declarat ieri că a discutat cu Elena Udrea chiar înainte ca ea să fie nominalizată la șefia ministerului, cei doi colaborând chiar la elaborarea programului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8751 secunde