PSD Constanța și-a pus ordine în colegii

732
Social-democrații constănțeni și-au definitivat și listele pentru alegerile din 30 noiembrie. La Camera Deputaților, pentru colegiul nr. 1 a rămas în cursă Liviu Stan, consilierul local de la Năvodari, impus pe liste și susținut de primarul Nicolae Matei.
Pe colegiul nr. 2 va candida Lucian Băluț, în timp ce colegiul nr. 3 este adjudecat de Cristina Dumitrache. Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, va candida pentru un fotoliu de deputat pe colegiul nr. 4, Cristian Rizea, pe colegiul nr. 5, actualul deputat Eduard Martin, pe colegiul nr. 6, în timp ce sindicalistul Matei Brătianu intră în cursă pe colegiul nr. 7. Manuela Mitrea, soția fostului ministru al transporturilor, Miron Mitrea, candidează pentru un alt mandat de deputat de data aceasta pe colegiul nr. 8, în județul Constanța. Colegiile 9 și 10 de la Camera Deputaților sunt adjudecate de Antoanela Marinescu, respectiv Mariana Cojoc.
La Senat, nu s-a produs nicio modificare față de configurația anunțată inițial. Astfel că, Liviu Brăiloiu, fratele primarului din Eforie, Ovidiu Brăiloiu, este pretendent la fotoliul de senator pe colegiul nr. 1, consilierul local Nicolae Moga va candida pe colegiul nr. 2, actualul deputat Alexandru Mazăre a optat pentru următorii patru ani pentru un fotoliu de senator și candidează pe colegiul nr. 3, iar colegiul nr. 4 îi aparține doctorului Mircea Pătruț.
Așa nehotărâți cum sunt ei, social - democrații nu exclud vreo modificare de ultim moment, asta se va ști însă numai când se vor depune oficial candidaturile. Data limită până la care se pot depune candidaturile este, potrivit legii, 21 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8991 secunde