Peremiștii constănțeni dreg busuiocul cu pesediștii

420

Articole de la același autor

Peremiștii constănțeni au anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că luni, 20 octombrie, își vor depune și ei candidaturile pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
Gheorghe Nicolae, președintele PRM Constanța, a mai adăugat ieri că în listele inițiale trimise la centru au intervenit două modificări. Astfel că, în locul lui Marin Hristoaie, pe colegiul nr. 4 la Camera Deputaților, va candida Mihaela Darie. Cel de-al doilea, Ion Cârciumaru, veșnicul candidat și om de curte al lui Vadim, s-a retras, în sfârșit, din competiția electorală, lăsând locul lui Mircea Stoian, care va candida astfel pe colegiul nr. 3 la Senat.
Tot ieri, PRM Constanța și-a mai prezentat o serie de candidați la deputăție, candidați care însă sunt departe chiar de minimum de notorietate necesar pentru a intra în competiția electorală din noiembrie.
Una peste alta, partidul lui Vadim încearcă, la Constanța, o relansare. Zadarnic însă pentru că partidul lui Vadim a fost și este cotat la Constanța drept "căruța PSD". Iar ipoteza a fost confirmată inclusiv ieri, când, la finalul conferinței de presă, liderul peremist constănțean, Gheorghe Nicolae, a ținut să amintească presei că tribunul le-a recomandat o colaborare cât mai bună cu autoritățile locale (?!). Declarația lui Gheorghe Nicolae de ieri nu a fost, însă, deloc întâmplătoare. Ea a venit la scurt timp de la tentativa peremiștilor constănțeni de a se descotorosi de Ion Anghel, consilierul local de la Mangalia care refuză să joace după cum cântă pesedistul Tusac, lucru care a creat un oareșicare disconfort în rândul liderilor social-democrați constănțeni. Presiunile acestora la șefia PRM Constanța de a trece la măsura extremă de a-l exclude pe Anghel din partid au eșuat. Nu au rămas însă fără ecou, dacă luăm în calcul "atenționarea" lui Gheorghe Nicolae de ieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8082 secunde