"PSD se va implica cu toată forța în alegerile prezidențiale"

107
1

Articole de la același autor

Partidul Social Democrat se va implica "cu toată forța" în câștigarea alegerilor prezidențiale, astfel încât viitorul președinte al României să fie "exact opusul lui Traian Băsescu".

Potrivit lui Ponta, noul președinte al României va trebui să înceteze în a mai interveni în viața partidelor politice, și va trebui să fie un arbitru și nu un jucător.

"În alegerile prezidențiale PSD se va implica cu toată forța sa politică și electorală în așa fel încât noul președintele să fie exact opusul modelului Traian Băsescu - un președinte arbitru și nu jucător, care să nu mai folosească frica, șantajul, instituțiile statului pentru impunerea voinței sale și a camarilei sale. (...) Modul în care președintele intervine în viața partidelor trebuie să înceteze. Viitorul președinte al României trebuie să nu mai intervină în viața niciunui partid", a spus Ponta la finalul ședinței BP a PSD de luni, citat de Agerpres.

Premierul a adăugat că obiectivul asumat al USL este finalizarea procesului de schimbare a regimului Băsescu și că se așteaptă ca toate forțele politice, inclusiv PDL, să se implice în efortul de schimbare a societății românești. 

Comentează știrea

constanteanca
7 ianuarie 2014
taxe,impozite si ..o poezie

IMPOZITE ȘI TAXE Adrian Păunescu De ce nu puneți și pe râs impozit Și birul progresiv pe sărăcie ? De ce nu puneți taxe pe-ntuneric ? Impozitați și vântul ce adie ! Ar fi păcat să ezitați în crima De-a confisca și sângele din vine, Continuați prăpădul cu ardoare Și răul ce vă face-atât de bine ! Taxați iubirea, somnul, nostalgia, Penumbra, deznădejdea și oftatul Și unghiile care cresc într-una, Distrugeți tot, de-a lungul și de-a latul. Nu-i logic să nu puneți niște biruri, Pe nou născuți, ce nu știu cum îi cheamă, Lucrați neiertător și echitabil, Impozitați și laptele de mamă. Dar ce fiscalitate este aia Din care nu se fură-ntreaga pâine Acestui neam ce și-a luat maidanul De-a nu trăi în lesă ca un câine ? Taxați sever și strângerea de mână ! Impozitați total telepatia ! Luați atâtea piei câte vă place Și desființați prin taxe România !

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce a discutat Ponta cu Antonescu
Luni, 06 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Emil Boc despre anul 2014
Pagina a fost generata in 3.4329 secunde