PSD va depune, pe 17 mai, moțiunea de cenzură "România, un fleac, au ciuruit-o"

3479
PSD a definitivat textul moțiunii de cenzură, pe care dorește să o introducă în Parlament în data de 17 mai, când vor fi "comemorate patru luni, trei săptămâni și două zile" de la învestirea actualului Guvern, a anunțat, ieri, senatorul social democrat Lia Olguța Vasilescu, notează Mediafax.
Vasilescu a declarat, într-o conferință de presă, că, departamentele de specialitate ale partidului au finalizat textul moțiunii de cenzură, cu titlul "România, un fleac, au ciuruit-o".
Purtătorul de cuvânt al departamentelor PSD a afirmat că textul elaborat va fi supus discuției Biroului Permanent Național, care va decide, totodată, și data la care moțiunea va fi depusă la Parlament.
"Noi propunem ca moțiunea să fie inițiată pe 17 mai, când vom comemora patru luni, trei săptămâni și două zile din drama trăită de poporul român", a spus Vasilescu, citată de Mediafax.
Ea a precizat că, în cele 40 de pagini ale textului moțiunii de cenzură, social-democrații acuză consecințele salarizării unitare în sistemul bugetar, creșterea șomajului, colapsul social, "transporturile în pană", măsurile "imaginare" anticriză, "agricultura în sapă de lemn", "egalitatea de șanse doar pentru gașca portocalie", "România, o republică a procurorilor".
Președintele UDMR, Marko Bela, a declarat ieri, la Sfântu Gheorghe, că Uniunea nu va sprijini moțiunea de cenzură, întrucât a avut mereu aceeași poziție, de a nu sprijini astfel de inițiative atunci când se află în Guvern sau într-o coaliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4951 secunde