RADET a pompat în aprilie căldură ca în decembrie. Cine va plăti factura?

786
6
RADET a pompat în aprilie căldură ca în decembrie. Cine va plăti factura? - consilieriilocalivorstabilisubve-1428500672.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii ar putea primi subvenție la căldură și pentru luna aprilie însă acest lucru este, deocamdată, incert.

Concret, atât subvenția oferită de Guvern, cât și cea oferită de Primăria Constanța s-a acordat doar până la sfârșitul lunii martie.

La ultima ședință ordinară a Consiliului Local Constanța, care a avut loc la data de 30 martie, aleșii au votat aprobarea prețului la gigacalorie. Drept urmare, consilierii locali au stabilit ca acesta să fie subvenționat până la sfârșitul lunii martie. Așadar, prețul a fost, până atunci, 310 lei pentru toată populația, iar pentru cei cu venituri mici s-au aplicat și celelalte tranșe de subvenție stabilite la începutul iernii de reprezentanții Primăriei Constanța.

"Am decis să alocăm cinci milioane de lei pentru acordarea subvenției generale la căldură până la sfârșitul lunii martie. Știți că am primit bani de la Guvern anul trecut pentru a ține gigacaloria la 310 lei. Banii ajungeau până pe 8-9 Martie. Așa că am decis să acoperim restul din bugetul local până la sfârșitul lunii martie. Pe urmă vom vedea ce vom mai face", a spus Decebal Făgădău la timpul respectiv.

Cum această perioadă s-a încheiat, iar RADET furnizează căldură în continuare, constănțenii au intrat în panică fiindu-le teamă ca nu cumva să scoată mai mulți bani din buzunar pentru facturile pe luna aprilie.

Cu toate acestea, viceprimarul Decebal Făgădău, care are acum atribuții de primar în lipsa edilului Radu Mazăre, a spus că s-a gândit deja la acest aspect și a luat deja în calcul o variantă care să nu-i împovăreze pe constănțeni.

"Eu nu mă pot antepronunța, însă vom analiza în ce măsură se mai poate subvenționa gigacaloria pentru luna aprilie. Devine din ce în ce mai presantă problema subvenționării prețului gigaca-loriei, astfel încât să nu fie o povară pentru familiile constănțene. Dacă în prima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța se va vota pentru subvențio-narea unitară, constănțenii vor plăti și în aprilie 310 lei pentru o gigacalorie, în loc de 382 de lei cât este stabilit prin decizia Autorității Naționale pentru Reglementare în domeniul Energiei", a declarat Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

radu
9 aprilie 2015
stai tu in frig, cu neamul tau de fomisti

au pompat pentru ca este frig.

noi
9 aprilie 2015
caldura

Pai cine,noi fraieri ca doar noi il votaram pe mazariche si acum toti il pling,ba ca nu se mai dau pachete ,ba ca nu se mai dau subventii.... Dar nu se gandesc ca de fapt platesc facturi unflate,iar daca ar scadea pretul la cele din alte orase ar mai avea cetateanul asistat ceva banuti in portofel fara sa mai stea la mana intinsa la cozile lui mazare

costy
9 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

ath
9 aprilie 2015
Aceeasi Marie cu alta basa

Saracia vine din Cer,de la americani,de la Ceausescu,de la Basescu,de aiurea.Daca nu ar fi existat saracie nu ar fi existat nici Fagadau.Daca Fagadau nu e,nimic nu e.Fagadau este salvatorul nostru.Acelasi discurs rostit de alt bolsevic.Populatia trebuie sa inteleaga ca Ponta a sarit in ajutorul constantenilor.Populatia a intrat in panica din cauza pretului la caldura.S-au inregistrat sinucideri,fetele au fugit de acasa,elevii au ramas repetenti,cainii au inceput sa latre,gainile s-au ascuns in cotet,pisicile au sarit pe geam de la etaj.Panica generala ! In momentul asta a venit salvatorul Fagadau si a spus: "Hai în sediu! Ce e? Nu, mă. Ho! Alo! Alo! Alo! Liniște! Liniște! A-lo! A-looo! Alo! Tovarăși! Alo! Așezați-vă liniștiți. Tovarăși! Așa că am decis să acoperim restul din bugetul local până la sfârșitul lunii martie. Pe urmă vom vedea ce vom mai face.Daca ma alegeti promar,voi avea grija de voi.Așezați-vă liniștiți. Tovarăși"

Maria
9 aprilie 2015
De lucru

Ori de câte ori descoperiți realizări mărețe, descoperiți și o persoană care știe clar ce vrea să facă și care este dispusă să facă orice e necesar, oricât de mult ar dura, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

europeanu
9 aprilie 2015
Hotul mazare si hotul mai mic fagadau

@ath-foarte plastic redata scena balconului.Se potriveste ca o manusa lingaului si hotului fagadau.O alta problema ma framanta pe mine.Modul cum e scris articolul.In lipsa edilului Radu Mazare.ALO redactia ! mazare e un hot notoriu,un bandit care nu mai iese pentru mult timp din puscarie.Asta o stie tot orasul si toata tara ! La voi n-a ajuns mesajul dna-ului ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6737 secunde