Radu Mazăre rămâne primarul Constanței

7570
38
Radu Mazăre rămâne primarul Constanței - mazare2-1339378244.jpg

Primarul Radu Mazăre a câștigat cel de-al patrulea mandat la Primăria Constanța, cu 65%, potrivit rezultatului parțial al numărătorii paralele a 50 % dintre voturi, efectuate de PSD.

De altfel, rezultatul a fost confirmat chiar de Mazăre care a organizat o conferință de presă și a spus că se aștepta să câștige, altfel n-ar mai fi candidat.
Pentru municipiul Constanța la alegerile din data de 10 iunie, constănțenii au avut de ales dintre Radu Mazăre (USL), Christian Gigi Chiru (Alianța pentru Con-stanța), Claudiu Iorga Palaz (UNPR), Gheorghe Donțu (PER), Cristina Dincu (PRM), Marcel Bouroș (candidat independent), Gheorghe Dinu (PP-DD), Dumitru Gavari (PNGCD), Sorin Horațiu Belu (PV) și Ion Stoica (ACDR).
La finalul procesului electoral, numărătoarea paralelă în aproximativ 25% din secțiile de votare din municipiul Constanța a relevat următorul clasament al candidaților pentru Primăria Constanța: Radu Ștefan Mazăre aproximativ 60%, urmat de Christian Gigi Chiru cu 15%, Claudiu Iorga Palaz și Gheorghe Dinu, ambii cu câte 8-10 procente.

Nicușor Constantinescu, în fruntea județului
La rândul său, președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a câștigat al treilea mandat el fiind votat de aproximativ 60% dintre constănțeni, pentru un nou mandat în fruntea CJC, însă la închiderea ediției încă se mai numărau voturile în anumite secții.
La alegerile din data de 10 iunie, constănțenii au avut de ales dintre Nicușor Daniel Constan-tinescu (USL), Marian Vasiliev (PP-DD), Radu Comănici (PRM), Dumitru Bădrăgan (PER), Harry Michelle Boiagian (UNPR), Florin Gheorghe (PDL), Valeriu Băncescu (PP), Tudorel Chesoi (PNTCD), Emil Colodiuc (PV) și Oleg Danovscki (PUER).
În altă ordine de idei, deși câștigător, după primele estimări, se pare că Nicușor Con-stantinescu nu a fost tocmai mulțumit de procentul obținut, motiv pentru care, după cum au susținut unele surse din cadrul PSD Constanța, nici nu a dorit să fie prezent la conferința de presă organizată de Radu Mazăre.
Reamintim că, atât Radu Mazăre cât și Nicușor Constan-tinescu au candidat pentru aceste mandate sub sigla Uniunii Social Liberale (USL).



Comentează știrea

38 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Daniel
11 iunie 2012
Cum sta treaba?

Ei bine uite, ieri am votat dupa capul vostru cu Chiru, eu si familia mea. Mai mult telefonul fix a sunat de vreo 3-4 ori si un robot cu voce masculina ma invita sa ies la vot pentru ca Mazare este disperat. Acum Chiristilor de 2 bani o sa mai spuneti ca ca tot ce am scris aici era manipulare? Ce v-am scris eu? Acum ati constatat fraierilor ca ati luat TEAPA voi si eu alaturi de voi ca ma-m uitat in gura voastra. Am mai facut eu asa in 1996 cu CDR-ul si mi-am luat ghimpe. Acum am intrat si eu alaturi de voi in randul fraierilor cu diploma. Toate frazele voastre goale s-au dus ca fumul. Retineti pe final ceva. ROMANUL ESTE PARSIV!

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

admirator
11 iunie 2012
manipulare a fost,

daca toti tembelii care au candidat au ramas in cursa, normal ca votul antimazarist s-a divizat si armata lu' mazare a iesit cea mai numeroasa. Plus shmenurile lor, ce sa mai... a'ta e'te! Speram ca justitia sa-si faca datoria si sa vedem nazistu tzopaitor dat jos, dupa cum merita! Oricum, nu va imbatati cu apa chioara: aveti 60% din 30-40%. (Adica maximum 25% din electorat... kakamaka!) Cea mai mare parte a populatiei NU v-a votat. Ati castigat ca asa e croita legea asta de maroniu. Daca erau doua tururi de scrutin... Oricum, dupa campania asta, stie ce sa faca pentru oras. Daca vrea. Sau pleaca in vacanta ca este epuizat? Si patzachinele cu care e in poza ce vrea sa zica: generatiile de ..."izde" pe care mizeaza la promovarea turismului local? Sa va dea Dumnezeu dupe suflet!

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Vlad T.
11 iunie 2012
Ai dreptate Daniel!

Dupa rezultatele din toata tara, rezulta ca "romanii sunt curve parsive". La Constanta, unde bataia de joc la adresa cetatenilor timp de 12 ani nu a fost suficienta, rezultatul a fost atipic. oare in orasul asta sa fie numai hoti, curve, boschetari, drogati si...tampiti? Unde au fost cetatenii care iubesc Constanta? Constanta nu are parcuri, nu are flori. Constanta este cel mai urat oras urat oras al tarii.

Hanibal
11 iunie 2012
de mortuis nil nisi bene ?

Sa retinem cateva aspecte.Din toate comunicatele si declaratiile aparute astazi rezulta ca PSD este marele castigator.De PNL nu se pomeneste nimic.Unde au castigat liberalii este mentionata USL Mazare nu se va schimba si se va da mai mult in spectacol spre desfatarea admiratorilor care l-au reales.In sfarsit,cand e vorba de invingator,vorba aia,sa vorbim numai de binele care ne asteapta.Despre raposatul PDL la fel,zicala referindu-se la cei morti despre care trebuie sa vorbesti de bine.Dar nu se poate.Este greu de imaginat cum a fost posibil ca PDL sa faca atatea greseli grave.Sa mentina in functie lideri nedoriti de cetateni si chiar de pedelisti.Sa se increada in tot felul de lepadaturi cu pretentii de aliati.Sa dovedeasca pana in ultima clipa aroganta,desi stia ca risca majoritatea in Parlament.Sa faca jocul FMI,BM,BE,UE si altor factori politici fara sa opuna nici un fel de conditii si rezistenta,cel putin pentru a salva aparentele.Toate aceste institutii nu au dat doi bani pe Guvernul Boc dupa ce au folosit Romania drept cobai.Sa admita indisciplina anarhia si abuzurile in propriile sale organizatii ca de ex.in Constanta unde Chiru,Constantin si alte asemenea fainoase n-au nici o legatura cu Statutul si au transformat organizatia in agentie de plasare a unor indivizi anonimi in tot felul de functii.Dl Chiru n-a avut cel putin demnitatea de a candida sub steagul partidului.Exista o singura solutie: organizarea alegerilor in toate organizatiile si eliminarea oportunistilor,carieristilor si medioctitatilor.Altfel,la toamna PDL va ramane doar o amintire.

ATB
11 iunie 2012
Pacat....mare pacat

Credeam ca macar acum, dupa 12 ani in care acest Mazare si-a batut joc de oras, constantenii se vor trezi....Dar mai au o sansa....Poate "domnul" primar baga pe nas o doza mai mare de drog....

GlenGrant
11 iunie 2012
Nu mai este nimic de facut

Noapte buna Constanta !

uburex
11 iunie 2012
in lumea pastailor

Si iar a castigat....sper ca acum sa distruga tot ce a mai ramas verde in Constanta, fiecare loc neexploatat dintre blocuri, sa va lase fara parcuri, fara mare, fara tot ce era frumos in oras. Pensionarii in loc sa se uite la gunoaile care stau pe langa blocuri, scoli...la cainii care stau in haite si te latra si sar pe oameni, la starzile neasfaltate, la masinile parcate aproape una peste alta pe strazi, trotuare...la benzinariile construite peste spatiile verzi..la tot ce a fost facut rau in oras.....ei privesc doar la plasa cu pui, zahar si ulei si dau din coada la glasul stapanului lor. In constanta nu functioneaza...tinerii sunt viitorul...ci pensionarii sunt.

Relu
11 iunie 2012
Mazare a castigat cu ajutorul lui Palaz

Campania dusa de Palaz una dintre cele mai nenorocite...

38 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3738 secunde