Raluca Turcan: PNL va depune, duminică, amendamentele la buget

152
1
Raluca Turcan: PNL va depune, duminică, amendamentele la buget - amendamentepnl-1512753526.jpg
Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a anunțat, vineri, că liberalii vor depune, duminică, amendamentele la buget și le vor prezenta luni.

"Duminică le vom depune. Amendamentele sunt formulate. La nivel de buget național o să prezentăm amendamentele luni. România este deja într-o semicriză economică, asta e percepția mea. Ne îndreptăm cu pași repezi spre o criză și atunci în proiectul de buget vom merge cu câteva priorități la nivel național, pe care le vom anunța și care să corecteze filosofia bugetară greșită a acestui guvern", a afirmat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

PNL va depune mai multe amendamente la buget, prin care să compenseze efectele negative ale reducerii impozitului pe venit, respectiv ale cotelor defalcate din impozitul pe venit.

"Dacă PSD și ALDE nu vor înțelege gravitatea acestei situații, atunci, în anul 2018 riscăm ca cea mai mare parte a administrațiilor locale să aibă dificultăți financiare uriașe și chiar să constatăm intrări în incapacitate de plată la nivelul administrațiilor sărace. Solicit tuturor parlamentarilor sibieni să susțină aceste măsuri", a declarat Raluca Turcan.

Liderul PNL afirmă că nu regăsește în buget creșterea economică din acest an.

"Cu toții vrem să descoperim unde este creșterea economică din anul 2017 și nu reușim! Nu o găsim în buget, nu o găsim în investiții, nu o găsim în salarii, nu o găsim în creșterea standardului de viață al populației. Tigrul Europei este în realitate un animal flămând și slab", a spus Raluca Turcan.

Comentează știrea

Lazar
9 decembrie 2017
Raluca Turcan PNL

D-na Vice presedinte PNL Raluca Turcan imi pare rau ca imi sunteti simpatica si vorbiti frumos la Tv si in presa,dvs ati vorbit la Sibiu,dar eu am apelat la conducerea PNL in mai multe randuri in legatura cu Infractorul Prof,Dr,Dr,Parlamentar de C-ta Boroianu Robert Aurel specialist in fraude, ca va strica Firma si doctrina PNL-ului si sa aud ca e si inginer unde si cu cine a dat examenul si la ce universitate,ca se vorbeste la dvs,ca si la Parlamentul European ca purificati prin selectie personalitati cat mai curate sa aveti in Parlamentul Romaniei,nu credeti ca ne jigniti cu asemenea personalitati care ne reprezinta pe noi prostimea.Va Multumesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5548 secunde