Spectacol caritabil, organizat de tinerii din PNL Constanța

167
Spectacol caritabil, organizat de tinerii din PNL Constanța - tineriidinpnl-1512476197.jpg

Articole de la același autor

Tineretul Național Liberal, împreună cu Trupa "Aici" și Asociația "Teen Talent", și-a propus să întâmpine Crăciunul cu un spectacol deosebit, o piesă ce a primit la Gala Tânărului Actor Hop, în 2017, Premiul "Cornel Todea" pentru cea mai bună trupă de actori, Premiul Publicului pentru cel mai bun spectacol, precum și Premiul Publicului pentru cel mai bun actor acordat actorului Cosmin Stănilă.

"De ce, Anton Pavlovici Cehov" este o adaptare după Mașinăria Cehov de Matei Vișniec sub regia lui Cătălin Bocîrnea și distribuția formată din Alex Popa, Irina Sibef, Radu Dogaru, Nicolae Burlacu și  Cosmin Stănilă. Spectacolul este o afișare a căutării empatiei, a sentimentelor umane, într-un parcurs firesc de analiză a efuziunilor emoționale.

"Împreună cu directorul Trupei Aici, Tiberiu Roșu, și consilierul județean Bogdan Bola, am decis să ducem la următorul nivel colaborarea începută anul trecut, în cadrul Festivalului de Teatru pentru Tineri (singurul de acest fel din județ) și să aducem acest spectacol de succes și în Constanța, totul în scopuri caritabile. Toate fondurile care se vor strânge în urma vânzării biletelor vor merge către una dintre școlile speciale din municipiul Constanța, pentru a face o bucurie celor mici în prag de sărbători", a declarat Președintele Filialei Constanța a Tineretului Național Liberal, Cosmin Sava.

Evenimentul se va desfășura joi, 21 decembrie 2017, la ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanța. Valoarea minimă a donației este de 20 de lei, banii strânși urmând să fie utilizați în scop caritabil. Biletele se pot obține numai online sau prin Trupa "Aici". Pentru rezervări și bilete puteți suna la 0720.906.907 (Tony Lungu) și 0721.928.117 (Tiberiu Roșu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5572 secunde