Gașca Zurli dă startul distracției de iarnă, la City Park Mall

239
Gașca Zurli dă startul distracției de iarnă, la City Park Mall - gascazurlicityparkmall-1512492998.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 17.00, la City Park Mall ninge cu distracție pentru cei mai mici vizitatori ai săi. Centrul comercial îi invită la un spectacol inedit susținut de trupa fenomen Gașca Zurli.

Seria evenimentelor de Crăciun de la City Park Mall se deschide joi, 7 decembrie, cu spectacolul special susținut de Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă de divertisment pentru copii din România. Personajele năzdrăvane Truli, fetița Zurli, Clopoțel, Zâna Bună și caraghioasa Vrăjitoare Tura Vura au pregătit pentru cei mici un spectacol presărat cu cântece vesele, antrenante și ușor de reținut, costume colorate, dans, magie și teatru. Evenimentul va avea loc în piațeta liftului panoramic de la nivelul -1 și se adresează familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 2 -15 ani. Mai mult, participarea vizitatorilor City Park Mall la acest eveniment este gratuită.

Timp de o oră, copiii și părinții sunt invitați la un spectacol al imaginației și distracției, în cadrul căruia copiii se vor antrena cu jocuri educative și coregrafii simple, concepute special pentru ei și menite să le dezvolte creativitatea și încrederea în sine.

Cu două milioane de fani în întreaga țară și mai bine de 300.000 de abonați pe canalul de Youtube, Gașca Zurli a susținut anul acesta peste 100 de spectacole cu sălile pline în peste 50 de orașe din România. Este al doilea an în care Gașca Zurli îi distrează pe vizitatorii City Park Mall Constanța, prima dată fiind în 2015. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Social : Gașca Zurli vine la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.2935 secunde