Gașca Zurli vine la Constanța!

3654
Gașca Zurli vine la Constanța! - gascazurli-1512470259.jpg

Articole de la același autor

Gașca Zurli vine la Constanța joi, pe 7 decembrie. Trupa va prezenta un spectacol inedit, începând cu ora 17.00, la City Park Mall. Personajele năzdrăvane Truli, fetița Zurli, Clopoțel, Zâna Bună și caraghioasa Vrăjitoare Tura Vura au pregătit pentru cei mici un spectacol presărat cu cântece vesele, antrenante și ușor de reținut, costume colorate, dans, magie și teatru. Evenimentul va avea loc în piațeta liftului panoramic de la nivelul -1 și se adresează familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 2-15 ani. Intrarea este liberă.


Timp de o oră, copiii și părinții sunt invitați la un spectacol al imaginației și distracției, în cadrul căruia copiii se vor antrena cu jocuri educative și coregrafii simple, concepute special pentru ei și menite să le dezvolte creativitatea și încrederea în sine. 


Cu 2 milioane de fani în întreaga țară și mai bine de 300.000 de abonați pe canalul de Youtube, Gașca Zurli a susținut anul acesta peste 100 de spectacole cu sălile pline în peste 50 de orașe din România. Este al doilea an în care Gașca Zurli îi distrează pe vizitatorii City Park Mall Constanța, prima dată fiind în 2015. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Iulie 2017
Stire din Cultură-Educație : O nouă întâlnire cu Gașca Zurli
Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Gașca Zurli în spectacol, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3666 secunde